Breaking News

Πώς σας φαίνεται το κίτρινο Toyota CH-R;

Πώς σας φαίνεται το κίτρινο Toyota CH-R;

Στην υφιστάμενη παλέτα του Toyota CH-R δε θα βρείτε αυτή την εκθαμβωτική κίτρινη απόχρωση, καθώς προσφέρεται αποκλειστικά με τη νέα έκδοση ονόματι Neon Lime.

Δε ξέρουμε πως σας φαίνεται, εμάς πάντως μας αρέσει, καθώς αναδεικνύει τις ανάγλυφες επιφάνειες και τα τονισμένα φτερά του ιαπωνικού crossover.

Σημειώστε ακόμα ότι αντίθεση με την κίτρινη απόχρωση του αμαξώματος σχηματίζει η μαύρη οροφή, οι ασορτί ζάντες των 18 ιντσών, οι κολόνες του εμπρός παρμπρίζ και τα  καπάκια των πλευρικών καθρεπτών.

Το νέο CH-R Neon Lime δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Toyota με την JLB και για το λόγο αυτό εξοπλίζεται με ένα δυνατό ηχοσύστημα, το οποίο προσφέρει αρκετά ηχεία.

Μαζί με το νέο CH-R Neon Lime ο ιδιοκτήτης παίρνει δώρο ηχεία και ακουστικά της JLB, αλλά και μια εξάμηνη συνδρομή στην υπηρεσία μουσικής Deezer.

Πέρα από την κίτρινη απόχρωση ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό του CH-R Neon Lime είναι τα σπορ καθίσματα του, επενδυμένα με αλκαντάρα και δέρμα.

Επίσης το νέο CH-R Neon Lime είναι υβριδικό άρα διαθέτει βενζινοκινητήρα 1.8 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα με τη συνδυαστική ισχύ να ανέρχεται στους 122 ίππους.

Η Toyota κατασκεύασε μόνο 2.000 CH-R Neon Lime, τα οποία διατίθενται ήδη στην Ευρώπη, ενώ η τιμή τους δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
CH-R Neon LimeJLBToyota

Related Articles

Το πιο άγριο και ακριβό Smart ForTwo (video)

Μικρό αλλά με άκρως σπορ αμφίεση που φέρει τη γνωστή υπογραφή της Brabus είναι το ανανεωμένο και αμιγώς ηλεκτροκίνητο Smart

Ποια μοντέλα της Mercedes χρησιμοποιούνται ως περιπολικά;

Στις υπηρεσίες του νομού προσφέρει η Mercedes και η Smart μοντέλα που διαθέτουν στις γκάμες τους. Πρόκειται για περιπολικά που

Ο βενζινοκινητήρας του Golf που καταναλώνει όσο ένας πετρελαιοκινητήρας

Με τους πετρελαιοκινητήρες να έχουν μπει στο στόχαστρο λόγω ρύπων και την ηλεκτροκίνηση να κάνει ολοένα και πιο ηχηρή τη