Breaking News

Σε τι διαφέρει η νέα Bentley Bentayga V8 Design Series;

Σε τι διαφέρει η νέα Bentley Bentayga V8 Design Series;

Περισσότερη πολυτέλεια, σπορ αμφίεση και αποθέωση του στυλ επιδιώκει η Bentley μέσα από τη νέα έκδοση Design Series της Bentayga.

Η εν λόγω νέα έκδοση βασίζεται στη Bentayga V8 και προσφέρει μια σειρά ξεχωριστών χαρακτηριστικών, τα οποία έχει επιμεληθεί το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner της βρετανικής εταιρείας.

Εξωτερικά η νέα Bentayga V8 Design Series αναγνωρίζεται από τους μαύρες ζάντες επτά ακτίνων με το γράμμα Β στο κεντρικό καπάκι να παραμένει σε κάθετη θέση όταν περιστρέφονται οι τροχοί, από τα μαύρα γυαλιστερά ένθετα στις διπλές εξατμίσεις, το λογότυπο Design Series χαμηλά στις εμπρός θύρες και τις μαύρες πινελιές χαμηλά στον εμπρός προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό τώρα, παρατηρούμε ένθετα από ανθρακόνημα στο ταμπλό και στα πάνελ των θυρών, μαύρο γυαλιστερό διακοσμητικό υλικό στην κεντρική κονσόλα, το αναλογικό ρολόι της Breitling, τα αλουμινένια πεντάλ, ενώ στις μαύρες δερμάτινες ταπετσαρίες υπάρχει κόκκινη, λευκή, πορτοκαλί ή μπλε διχρωμία.

Ο V8 twin-turbo βενζινοκινητήρας των 4.0 λίτρων έχει ισχύ 550 ίππων και ροπή 770 Nm, ενώ επιτρέπει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 4,5 δευτ. και μέγιστη ταχύτητα 290 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
Bentayga V8 Design SeriesBentley

Related Articles

Κακόγουστος ιδιοκτήτης μιας ΒΜW i8 την έντυσε με βελούδο

Μπορεί ορισμένοι να διαθέτουν τα 167.300 ευρώ που απαιτούνται για την αγορά μιας BMW i8 Coupe, ωστόσο αυτό δε σημαίνει

Με 630 ίππους η νέα Maserati MC20 (video)

Η αναμονή έλαβε τέλος για το νέο μοντέλο της Maserati, καθώς επιτέλους η MC20 είδε το φως της δημοσιότητας Η

Το ακριβοπουλημένο Nissan 370Z και ο διάσημος ιδιοκτήτης του

Προφανώς η τιμή των περίπου 166.800 ευρώ είμαι υπερβολική για ένα Nissan 370Z του 2009. Ωστόσο, όσο απίστευτο και αν