Breaking News

Αυτό το Tesla Model S επιτάχυνε μόνο του και βούτηξε σε λίμνη

Αυτό το Tesla Model S επιτάχυνε μόνο του και βούτηξε σε λίμνη

Βλέποντας κανείς την παραπάνω φωτογραφία το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι ότι ο οδηγός του συγκεκριμένου μαύρου Tesla Model S, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε μέσα στη λίμνη.

Ωστόσο ο οδηγός του εν λόγω Model S δήλωσε ότι το αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό του επιτάχυνε μόνο του, στη συνέχεια πέρασε μέσα από ένα φράχτη και έπειτα έκανε βουτιά μέσα στη λίμνη.

Ευτυχώς η λίμνη δεν ήταν βαθιά και έτσι ο οδηγός και η συνοδηγός κατάφεραν να βγουν από το Model S χωρίς τραύματα και να σκαρφαλώσουν στην οροφή του. Θα αντιμετωπίζαμε με καχυποψία τον ισχυρισμό του οδηγού ότι το Model S επιτάχυνε μόνο του ξαφνικά, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ιδιοκτήτης μοντέλου της Tesla κατηγορεί το όχημα του για ανάλογη αλλόκοτη και συνάμα άκρως επικίνδυνη συμπεριφορά.

Το τι ακριβώς συνέβη μπορεί να το «πει» ένα σύστημα καταγραφής που διαθέτουν τα Tesla, ενώ η αμερικάνικη εταιρεία των αμιγώς ηλεκτροκίνητων μοντέλων εξετάζει το τελευταίο περιστατικό που καταγράφηκε στη Σαγκάη της Κίνας.

Σχετικά τώρα με την τύχη του Model S που έκανε μπάνιο στη λίμνη, πιθανότατα να «βραχυκύκλωσε», αφού το νερό του προκάλεσε σημαντικότατες ζημιές που θα κοστίζουν ακριβά για να επιδιορθωθούν.


Tags assigned to this article:
Model STeslaατύχημαΚίναλίμνη

Related Articles

Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της BMW (video)

Τον Απρίλιο του 2018 στο Σαλόνι του Πεκίνου η BMW είχε παρουσιάσει ένα πρωτότυπο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV, το οποίο τώρα

Φωτιά πήρε Tesla Model X ενώ είχε βυθιστεί στο νερό! (βίντεο)

Φλόγες ξεπηδούσαν από ένα Tesla Model X, ενώ αυτό είχε σχεδόν βυθιστεί ολόκληρο στο νερό. Η ανάφλεξη του Model X

Ξεχνάς που υπάρχει υποδοχή για το καλώδιο στη νέα Mercedes Vision EQXX! Μια φόρτιση=1.000 χλμ! (video)

Θα μπορούσαμε να βάλουμε πολλούς τίτλους για τη νέα Mercedes Vision EQXX, ωστόσο κανένας δε θα μπορούσε να συμπτύξει το