Breaking News

Αυτό το Honda Accord αφήνει μεγάλα ίχνη στο δρόμο (video)

Αυτό το Honda Accord αφήνει μεγάλα ίχνη στο δρόμο (video)

Στις αρχές του μήνα σας είχαμε δείξει πως ένα παλιό Lada στη Ρωσία απέκτησε τεράστιους τροχούς φορτηγού, μια τρελή ιδέα που υλοποίησε το κανάλι Garage 54 του YouTube.

Δείτε το σχετικό άρθρο πατώντας εδώ.

Τα χιλιάδες views που συγκέντρωσε φαίνεται ότι ζήλεψε το κανάλι Bug Bmx και ανέβασε στο YouTube μια αντίστοιχη ιδέα. Εκτέλεσαν ακριβώς την ίδια «συνταγή» χρησιμοποιώντας όμως ένα Honda Accord του 2000.

Όπως θα δείτε και στο σχετικό video προκειμένου να μπουν οι τεράστιοι, σε σύγκριση με το ιαπωνικό sedan, τροχοί χρησιμοποιήθηκαν αποστάτες. Αρχικά μπήκαν οι πίσω θεόρατοι τροχοί, έγινε μια δοκιμαστική διαδρομή, και έπειτα τοποθετήθηκαν και οι μπροστινοί.

Φυσικά το ταπεινό Accord δε μετατράπηκε σε ένα θηριώδες off-road όχημα αφού δυσκολεύονταν ακόμα και σε επιφάνειες με μικρή κλίση που είχαν λίγο χιόνι, ενώ ένα τίμημα κάτω από τον εμπρός προφυλακτήρα κατέληξε ξηλωμένο.


Tags assigned to this article:
AccordHondaLadaτροχοί

Related Articles

Παρέα θα αναπτύξουν νέα μοντέλα Renault και Nissan

Από κοινού καταστρώνουν τα πλάνα τους για το μέλλον Renault και Nissan, καθώς θα συνεχίσουν τη στρατηγική τους συνεργασία. Η

Κανένα Opel δε θα χρειάζεται βενζίνη ή πετρέλαιο το 2028!

Το τέλος των κινητήρων εσωτερικής καύσης πλησιάζει για τα μοντέλα της Opel, σύμφωνα πάντα με επίσημη ανακοίνωση της γερμανικής εταιρείας.

Το Nissan Juke που έσπασε την καραντίνα

H Βρετανία είναι από τις ευρωπαϊκές χώρες που επλήγησαν περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού. Σε καραντίνα για σχεδόν τρεις