Breaking News

Στις φλόγες τυλίχτηκε ένα Jeep μετά από μετωπική σύγκρουση με φορτηγό (video)

Στις φλόγες τυλίχτηκε ένα Jeep μετά από μετωπική σύγκρουση με φορτηγό (video)

Σκληρές εικόνες κατέγραψε η κάμερα ενός αυτοκινήτου, όταν ένα προπορευόμενο Jeep επιχείρησε να προσπεράσει πάνω στη στροφή.

Λόγω έλλειψης ορατότητας είχε μια σφοδρότατη μετωπική σύγκρουση με φορτηγό που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Επειδή το Jeep χτύπησε προφανώς το ρεζερβουάρ του φορτηγού αμέσως ξέσπασε πυρκαγιά, ενώ είναι πραγματικά απίστευτο και συνάμα ευχάριστο ότι κανένας άνθρωπος δεν έχασε τη ζωή του από αυτό το τροχαίο ατύχημα.

Το Jeep οδηγούσε ένας 18χρονος, ενώ από τα συντρίμμια τον απεγκλώβισε ο οδηγός που βρισκόταν στο πιο πίσω αυτοκίνητο που κατέγραψε τη σύγκρουση. Ο νεαρός χρειάστηκε να μεταφερθεί με ελικόπτερο στο Γενικό Νοσοκομείο της Βοστώνης, ενώ ο 66χρονος οδηγός του φορτηγού υπέστη μόνο μικρούς τραυματισμούς.



Related Articles

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και σκάφη, φωτοβολταϊκό πάρκο, τηλεϊατρική και 5G σε ένα μικρό ελληνικό νησί (photos)

Στη Χάλκη βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να εγκαινιάσει μια νέα σημαντική πρωτοβουλία στο μικρό νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Φούνταρε από τον τέταρτο όροφο του γκαράζ με το αυτοκίνητο – Απίστευτο αλλά δεν έπαθε το παραμικρό (βίντεο)

Τύχη βουνό είχε ένας άντρας όταν το αυτοκίνητό του έκανε βουτιά από τον τέταρτο όροφο κλειστού γκαράζ! Εξωτερική κάμερα ασφαλείας

Σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο ατύχημα-Αναζητούνται πληροφορίες

Φως προσπαθεί να ρίξει η Ελληνική Αστυνομία στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο αναβάτης μιας μοτοσυκλέτας τραυματίστηκε σοβαρά σε