Breaking News

Συλλεκτική έκδοση για τα 20 χρόνια του Audi TT

Συλλεκτική έκδοση για τα 20 χρόνια του Audi TT

Δυο δεκαετίες ζωής συμπληρώνει το Audi TT, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σχεδιαστικά coupe μοντέλα της γερμανικής εταιρείας με σήμα τους τέσσερις ενωμένους κύκλους.

Η Audi λοιπόν, όπως συνηθίζεται στα γενέθλια κάποιου μοντέλου, δημιούργησε μια επετειακή έκδοση για το δημοφιλές TT, η οποία θα έχει περιορισμένο αριθμό παραγωγής χωρίς όμως να διευκρινίζεται ποιος θα είναι αυτός.

Ξέρουμε μόνο ότι στην αγορά της Αμερικής θα διατεθούν μόνο 999 Audi TT 20th Anniversary Εdition. Έμπνευση για η δημιουργία του αντλήθηκε από το πρωτότυπο TTS Roadster που έκανε πρεμιέρα το 1995 στο Σαλόνι του Τόκιο.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του TT 20th Anniversary Εdition είναι οι γκρι αποχρώσεις ονόματι “Aviator Grey” και “Nimbus Grey” για το αμάξωμα του, οι γκρι ζάντες των 19 ιντσών, η εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι, τα τεχνολογίας OLED πίσω φωτιστικά σώματα, το λογότυπο “20 Years of TT” στα εμπρός φτερά και μέσα στην καμπίνα και η μπορντό δερμάτινη ταπετσαρία με τις κίτρινες ραφές.

Το TT 20th Anniversary Εdition τροφοδοτείται από δίλιτρο κινητήρα 230 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S Tronic 7 σχέσεων.

Το coupe TT 20th Anniversary Εdition στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού κοστίζει 46.314 ευρώ και το roadster 49.728 ευρώ.


Tags assigned to this article:
AudiTTTT 20th Anniversary Εdition

Related Articles

Το Honda Civic Type R από 320.000 τουβλάκια Lego (video)

Κοιτώντας από μακριά αυτό το λευκό Honda Civic Type R ίσως να μην καταλάβεις ότι δεν είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.

Ένα Fiat 124 Spider στο Pride 2019

Στα χρώματα του ουράνιου τόξου ντύθηκε ένα λευκό Fiat 124 Spider Lusso, καθώς θα συμμετάσχει στη μηχανοκίνητη παρέλαση Ντιτρόιτ Pride

Η Ford αντλεί σχεδιαστική έμπνευση από τα αιλουροειδή

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάτας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Αυγούστου η Ford μας αποκαλύπτει τι σχέση έχει