Breaking News

Με τουβλάκια Lego η διαφήμιση του Chevrolet Silverado (video)

Με τουβλάκια Lego η διαφήμιση του Chevrolet Silverado (video)

Οι πρωταγωνιστές της επερχόμενης ταινίας “The Lego Movie 2: The Second Part” εμφανίζονται στη διαφήμιση του νέου Chevrolet Silverado.

Ο λόγος για τις φιγούρες του Emmet και της Lucy, τους οποίους καταδιώκει ένα εξωγήινο όχημα, ενώ καταστρέφει το Silverado 1500 High Country που οδηγούν με τα δεκάδες τουβλάκια Lego που ήταν χτισμένο να σκορπίζονται στο δρόμο.

Αμέσως ο Emmet αναλαμβάνει δράση και φτιάχνει σε χρόνο ρεκόρ με τα διάσημα τουβλάκια της Lego ένα νέο Silverado. Η καταδίωξη συνεχίζεται, ενώ κατά τη διάρκεια της ο Emmet δείχνει στην Lucy το επανασχεδιασμένο εσωτερικό του Silverado, επαινεί την ευρυχωρία του, το ωφέλιμο φορτίο της καρότσας και διάφορα ακόμα χαρακτηριστικά του.

Στις 8 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη η νέα ταινία “The LEGO Movie 2: The Second Part”, στην οποία όπως είναι αναμενόμενο θα έχει ρόλο και ένα Silverado High Country.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ παρουσιάστηκε ένα κόκκινο  Silverado 1500 LT Trail Boss πραγματικών διαστάσεων φτιαγμένο από 334.544 τουβλάκια της Lego, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.



Related Articles

Σε ποια χώρα το Kia Stinger έγινε περιπολικό;

Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το νέο Kia Stinger οι περισσότεροι από εμάς είδαμε ένα δυναμικό σπορ sedan. Η αστυνομία στο Κουίνσλαντ της

Συμφέρει το νέο SEAT Leon με φυσικό αέριο;

Η νέα έκδοση φυσικού αερίου του SEAT Leon πλέον διαθέτει τον 1.5 TGI Evo βενζινοκινητήρα απόδοσης 130 ίππων (5.000 σ.α.λ.)

Γνωρίστε το Porsche Club Ισλανδίας (video)

Τελικά το πάθος για τα supercars της Porsche μπορεί να το συναντήσει κανείς στις περισσότερες χώρες ακόμα και στη μακρινή