Breaking News

Λεωφορείο παρέσυρε δυο σταθμευμένα αυτοκίνητα (video)

Λεωφορείο παρέσυρε δυο σταθμευμένα αυτοκίνητα (video)

Ο λανθασμένος τρόπος που στάθμευσε ένας οδηγός το αυτοκίνητο του ήταν η βασική αφορμή για να σημειωθεί ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Το σχετικό στιγμιότυπο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην Τερεζίνα της Βραζιλίας. Στο παρακάτω video λοιπόν θα δείτε ότι το λευκό αυτοκίνητο βρίσκεται σταθμευμένο σε αρκετή απόσταση από το πεζοδρόμιο, προεξέχοντας στο δρόμο.

Δευτερόλεπτα αργότερα περνάει ένα λεωφορείο σχεδόν ξυστά από δίπλα του, ωστόσο ρυμουλκεί ένα ακόμα λεωφορείο, το οποίο ακολουθεί λίγα εκατοστά όμως προς τα δεξιά.

Τότε χτυπάει το σταθμευμένο αυτοκίνητο, αυτό με τη σειρά του παρασύρει το μπροστινό του αυτοκίνητο και έπειτα μια μοτοσυκλέτα. Προφανώς ο οδηγός του δεύτερου λεωφορείου που ρυμουλκούνταν δεν είχε ορατότητα, λόγω της κοντινής απόστασης που είχε από το πρώτο λεωφορείο.

Αξίζει αν αναφέρουμε ότι την τελευταία στιγμή πρόλαβε να απομακρυνθεί ένας άντρας που βρίσκονταν στο σημείο.



Related Articles

Τα «κίτρινα γιλέκα» αναποδογυρίσανε μια Porsche 911 Cabriolet (video)

Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε τις επεισοδιακές διαδηλώσεις των «κίτρινων γιλέκων» στους δρόμους της Γαλλίας, καθώς υπάρχει έντονη αντίδραση στα μέτρα

Δεκαεπτά θάνατοι από τροχαία ατυχήματα το Δεκέμβριο

Δυστυχώς το 2018 δεν έκλεισε χωρίς απώλειες στην άσφαλτο, καθώς τον περασμένο Δεκέμβριο χάσαμε 17 συνανθρώπους μας σε τροχαία ατυχήματα.

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο (video)

Άφωνοι έμειναν οι οδηγοί που κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο της Αλαμπάμα όταν είδαν να πετάει από πάνω τους ένα μικρό αεροσκάφος