Breaking News

Δεν πρόκειται να δούμε SUV από τη Bugatti

Δεν πρόκειται να δούμε SUV από τη Bugatti

Το πιο κατάλληλο πρόσωπο για να δώσει απάντηση στο ερώτημα αν η Bugatti δημιουργήσει ένα δικό της SUV είναι σίγουρα ο ίδιος ο Πρόεδρος της, Στέφαν Βίνκελμαν.

Ο ισχυρός άντρας λοιπόν της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας με έδρα το Μολζάιμ της Γαλλίας δήλωσε ότι το χρονικό πλαίσιο μπορεί να είναι κατάλληλο και ότι ένα SUV μπορεί να αποδειχτεί κερδοφόρο για τη Bugatti, δεν πρόκειται όμως να γίνει πράξη, καθώς ένα τέτοιο όχημα δε συνάδει με την ιστορία και τη φιλοσοφία της.

Παρότι ένα SUV δεν είναι στα πλάνα της Bugatti αυτό δεν αποκλείεται να δούμε στο μέλλον ένα τετραθέσιο μοντέλο από αυτήν τα επόμενα χρόνια, ενώ θα μπορούσε να βασιστεί στην πρωτότυπη 16C Galibier που δεν είδε πριν από χρόνια το πράσινο φως της παραγωγής.

Προς το παρόν η Bugatti έχει στη γκάμα της μόνο τη Chiron, ενώ σε αυτή βασίζεται η ελαφρύτερη Sport και η πιο σκληροπυρηνική Divo.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Συλλεκτικά και λευκά Subaru WRX και WRX STI

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες η Subaru παρουσίασε ακόμα μια συλλεκτική έκδοση,

Ανακαλούνται στην Ελλάδα χιλιάδες Volkswagen up! για έλεγχο του αερόσακου

H κατασκευάστρια εταιρεία Volkswagen AG σε συνεργασία με την Kosmocar A.E., Γενικό Αντιπρόσωπο και Εισαγωγέα των γερμανικών οχημάτων στη χώρα

Ακούγεται περίεργος ήχος από το αυτοκίνητο; Η εφαρμογή της Skoda σας δείχνει τι φταίει!

Σας έχει τύχει να ακούτε από το αυτοκίνητο κάποιον περίεργο ήχο, αλλά να μη μπορείτε να προσδιορίσετε τι ακριβώς είναι