Breaking News

Η νέα Toyota Supra χωρίς οροφή είναι πανέμορφη

Η νέα Toyota Supra χωρίς οροφή είναι πανέμορφη

Κάπως έτσι θα μπορούσε να μοιάζει η ανοιχτή έκδοση της Toyota Supra, αν βέβαια η ιαπωνική εταιρεία αποφασίσει στο μέλλον να τη διαθέσει και με ανοιγόμενη οροφή.

Προς το παρόν πάντως η Supra πέμπτης γενιάς, η οποία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι του Λος Άντζελες, διατίθεται μόνο ως coupe. Αυτή είναι και μια από τις βασικές της διαφορές (κυρίως σχεδιαστικές) σε σύγκριση με την roadster BMW Z4, με την οποία έχει αναπτυχθεί από κοινού.

Πάντως ο αρχισχεδιαστής της Toyota σε σχετική δήλωση του δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να δούμε τη νέα Supra cabrio. Το παραπάνω ψηφιακό σκίτσο της ανοιχτής Supra δημιουργήθηκε από την έμπνευση του Ρώσου καλλιτέχνη Aksyonov Nikita, ο οποίος συνηθίζει να «πειράζει» διάφορα μοντέλα, δίνοντας τους ένα εναλλακτικό αμάξωμα.

Το αισθητικό πάντως αποτέλεσμα με το πράσινο χρώμα της Supra, το λευκό εσωτερικό και τις μαύρες ζάντες χαρακτηρίζεται αρκετά καλαίσθητο.

Διαβάστε περισσότερα για τη νέα Supra πατώντας εδώ.


Tags assigned to this article:
Aksyonov NikitaBMWcabrioSupraToyotaZ4

Related Articles

To ηλεκτροκίνητο Mini Cooper ρυμουλκεί αεροσκάφος 150 τόνων (video)

Επίδειξη δύναμης έκανε το επερχόμενο αμιγώς ηλεκτροκίνητο  Mini Cooper SE, καθώς μετακίνησε για μερικά μέτρα ένα μεγάλο αεροσκάφος. Όπως θα

Ποια αυτοκίνητα κατασκευάζονται στο Ουζμπεκιστάν;

Στην Ελλάδα έχουμε μείνει στις υποσχέσεις για μεγάλες επενδύσεις, ωστόσο καμιά αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει εργοστάσιο στη χώρα μας. H Lada

Στο σφυρί με υψηλότατη τιμή ένα από τα μόλις 250 Volkswagen XL1

Πριν από πέντε χρόνια η Volkswagen μας είχε εντυπωσιάσει βάζοντας στη γραμμή της παραγωγής το φουτουριστικό μέχρι και σήμερα XL1.