Breaking News

Πωλείται ένα ειδικά τροποποιημένο εξαθέσιο Mini

Πωλείται ένα ειδικά τροποποιημένο εξαθέσιο Mini

Η αγγελία πώλησης ενός κλασσικού Mini στο eBay δε θα μπορούσε να αποτελέσει είδηση, εκτός και αν αυτό έχει υποστεί κάποιες ιδιαίτερες τροποποιήσεις όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Το εν λόγω Mini λοιπόν σε αντίθεση με το παλιό διαχρονικό βρετανικό μοντέλο που είχε περιορισμένους χώρους είναι σε θέση να μεταφέρει μέχρι και 6 επιβάτες. Πώς καταφέρνει κάτι τέτοιο; Αρχικά χάρη στην επέκταση κατά 0,6 μ. που έγινε στο πλάτος του. Παράλληλα τοποθετήθηκε ένα τρίτο κάθισμα ανάμεσα στα δυο μπροστινά και μια πλατύτερη πίσω σειρά καθισμάτων.

Το εμπρός παρμπρίζ διαθέτει τρεις υαλοκαθαριστήρες, τοποθετήθηκε μια ηλεκτρική ηλιοροφή, ενώ το εξαθέσιο Mini τροφοδοτείται από έναν ανακατασκευασμένο βενζινοκινητήρα 1.275 κ.εκ., ο οποίος συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι επειδή οι τροποποιήσεις αυτές δεν έχουν λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις το ιδιαίτερο αυτό Mini δε μπορεί να κυκλοφορήσει στους δρόμους. Αν νομίζετε ότι αυτή η λεπτομέρεια περιόρισε το αγοραστικό του κοινό κάνετε λάθος, καθώς ήδη έχουν κατατεθεί εννέα προσφορές.


Tags assigned to this article:
MINI

Related Articles

Η Hyundai παρουσιάζει το δικό της ηλεκτρικό πατίνι (video)

Στην Έκθεση της Φρανκφούρτης έκανε πρόσφατα πρεμιέρα το νέο i10, το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της Hyundai. Ωστόσο η κορεάτικη

O μπασκετμπολίστας της Toyota που έβαλε 2.020 συνεχόμενα καλάθια (video)

Ποια ομάδα μπάσκετ δε θα ήθελε έναν παίκτη που μπορεί να βάλει χιλιάδες καλάθια; Ένας μπασκετμπολίστας με αυτή την τρομερή

Το ΜΙΝΙ John Cooper Works έγινε περιπολικό

Ενώ κανείς θα περίμενε να δει το κορυφαίο ΜΙΝΙ John Cooper Works να γίνεται παραβάτης του νομού υπερβαίνοντας τα όρια