Breaking News

Ποιο χρώμα προτιμούν οι Βρετανοί στα αυτοκίνητα τους;

Ποιο χρώμα προτιμούν οι Βρετανοί στα αυτοκίνητα τους;

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Ένωση Κατασκευαστών και Εμπόρων Αυτοκινήτων της Βρετανίας το 2017 το μαύρο χρώμα ήταν το δημοφιλέστερο στα καινούργια αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν στη χώρα.

Μάλιστα αναφέρεται ότι το μαύρο χρώμα επανήλθε στη μόδα των αυτοκινήτων μετά από μια πενταετία, ενώ την πρωτιά μέχρι τώρα κρατούσε το λευκό. Συγκεκριμένα λοιπόν το 2017 στη Βρετανία κυκλοφόρησαν 515.970 καινούργια αυτοκίνητα με μαύρη απόχρωση που αντιπροσωπεύει το 20,3% από το μερίδιο αγοράς και αύξηση 0,2% σε σύγκριση με το 2016.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το γκρι χρώμα με  500.714 ταξινομήσεις, στην τρίτη το λευκό με 482.099, στην τέταρτη το μπλε με 405.758 και στην πέμπτη το ασημί με 245.192.

Με την ευκαιρία αξίζει να αναφέρουμε ότι το δημοφιλέστερο μοντέλο στη Βρετανία το 2017 ήταν το Ford Fiesta.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
FiestaFordΒρετανίαμαύρο χρώμα

Related Articles

Με σπορ έκδοση έρχεται το ανανεωμένο Hyundai Kona

Η εκκεντρική εξωτερική εικόνα ήταν το «κλειδί» για την επιτυχία του Hyundai Kona, το οποίο σύντομα θα το δούμε ανανεωμένο.

Toyota: Μπήκαν τα θεμέλια για το πρώτο της ηλεκτρικό SUV (video)

H Toyota ανακοίνωσε ότι έχει στα σκαριά ένα νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο, μεσαίου μεγέθους, SUV, το οποίο θα προστεθεί στην ευρωπαϊκή

Τι κάνουν συγκεντρωμένα 365 Fiat Panda;

Η απάντηση είναι απλή, γιορτάζουν το πόσο δημοφιλή και πολλά είναι. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι η