Breaking News

Πιο κοντά στην παραγωγή το ηλεκτροκίνητο SUV της Volkswagen (videos)

Πιο κοντά στην παραγωγή το ηλεκτροκίνητο SUV της Volkswagen (videos)

Με επανασχεδιασμένη μορφή θα παρουσιάσει η Volkswagen στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης το I.D. Crozz, το οποίο έχει έρθει πιο κοντά στο μοντέλο παραγωγής.

Η γερμανική εταιρία μας δείχνει και ένα σκίτσο του I.D. Crozz, ενώ αναφέρει ότι κυρίως το εμπρός και πίσω τμήμα του έχουν αλλάξει, ώστε να ακολουθήσει το σχήμα που θα έχει το ηλεκτροκίνητο μοντέλο όταν μπει στη γραμμή παραγωγής.

Το καπό του I.D. Crozz είναι φαρδύ και μυώδες, η οροφή του είναι βαμμένη με μαύρη γυαλιστερή απόχρωση, ενώ οι εμπρός στενόμακροι LED προβολείς του φωτίζονται με εντυπωσιακό τρόπο, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video.

Στη συνέχεια το δεύτερο video προβάλει το πίσω τμήμα του I.D. Crozz. Παράλληλα ο SUV χαρακτήρας του αναδεικνύεται από τους μεγάλους τροχούς και το μαύρο πλαστικό προστατευτικό περιμετρικά του αμαξώματος.

Τέλος, η τοποθέτηση της μπαταρίας ιόντων λιθίου στο δάπεδο του I.D. Crozz δημιουργεί, σύμφωνα με την Volkswagen, ένα ευρύχωρο εσωτερικό με τέσσερα ανεξάρτητα μεταξύ τους καθίσματα.


Tags assigned to this article:
I.D. CrozzVolkswagen

Related Articles

Σε επτά μέρες 6.417 παραβάσεις των ορίων ταχύτητας

Με αμείωτους ρυθμούς αποδεικνύει η Τροχαία ότι συνεχίζει τους εντατικούς ελέγχους στους δρόμους της χώρας μας. Σύμφωνα λοιπόν με τα

Το Nissan Titan XD καθαρίζει τους δρόμους από τα χιόνια

Η θερμοκρασία ήδη έχει πέσει αισθητά και οι πρώτες νιφάδες χιονιού έχουν κάνει την εμφάνιση τους στις ψηλότερες βουνοκορφές, ωστόσο

Η Opel κατηγορείται για «πειραγμένους» πετρελαιοκινητήρες

Μετά το σκάνδαλο της Volkswagen για πετρελαιοκινητήρες με παράνομα λογισμικά που παραποιούσαν τις εκπομπές ρύπων κατά τη διάρκεια των ελέγχων,