Breaking News

Η ετήσια συγκέντρωση των Mitsubishi

Η ετήσια συγκέντρωση των Mitsubishi

Πιστοί και φέτος ήταν στο ραντεβού τους οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων Mitsubishi, οι οποίοι συναντήθηκαν στις 8 Ιουλίου για να μοιραστούν το πάθος και την αγάπη τους για τα ιαπωνικά μοντέλα.

Τη διοργάνωση ανέλαβε η Mitsubishi βόρειας Αμερικής και την πραγματοποίησε στην έδρα της στην Καλιφόρνια. Η φετινή συνάντηση είχε μεγαλύτερη συναισθητική αξία, καθώς η Mitsubishi γιορτάζει την 100η της επέτειο. Το «παρών» έδωσαν συνολικά 4.000 συμμετέχοντες, 100 εργαζόμενοι της  Mitsubishi και 37 πωλητές του δικτύου της.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να κάνει test drive σε καινούργια μοντέλα της Mitsubishi και να συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις. Στους ιδιοκτήτες των αυτοκίνητων Mitsubishi προσφέρθηκε ένα δωρεάν γεύμα και ένα αναμνηστικό μπλουζάκι.

Παράλληλα δόθηκαν και τρία βραβεία. Το πρώτο δίνεται από τους ιδιοκτήτες των αυτοκίνητων Mitsubishi σε αυτόν που συμμετέχει με το καλύτερο μοντέλο, το δεύτερο από τα δυο μέλη μιας κρητικής επιτροπής και το τρίτο στο αυτοκίνητο που διένυσε τα περισσότερα χιλιόμετρα για να φτάσει εκεί, το  οποίο φέτος προέρχονταν από τη Φλόριντα.


Tags assigned to this article:
Mitsubishi

Related Articles

Δείτε το νέο VW Golf GTI TCR να εκτοξεύεται από 0-100 χλμ./ώρα (video)

Πριν από μερικές μέρες η Volkswagen παρουσίασε τη νέα «καυτή» έκδοση του Golf, ονόματι GTI TCR. Τροφοδοτείται από ένα δίλιτρο

Ρεκόρ ταχύτητας πάνω στον πάγο από το Jeep Grand Cherokee (video)

Συνήθως τα ρεκόρ ταχύτητας καταγράφονται από supercars πάνω σε άσφαλτο μέσα στις πίστες, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση όλα έγιναν εντελώς

Κάθε 29,3 δευτ. πωλούνταν ένα Ford F-Series το 2018

Ακούγεται υπερβολικό και όμως η Ford μας ανακοινώνει ότι το 2018 κάθε 29,3 δευτ. που περνούσαν το δημοφιλές της pickup