Το Volkswagen Arteon ποζάρει για έναν τυφλό φωτογράφο (video)

Το Volkswagen Arteon ποζάρει για έναν τυφλό φωτογράφο (video)

Τις κομψές σχεδιαστικές γραμμές του νέου Volkswagen Arteon δε χρειάζεται να έχεις όραση για να τις ανακαλύψεις.

Αυτό μας το απέδειξε ο Αμερικανός φωτογράφος Πιτ Έκετ, ο οποίος είναι τυφλός, ωστόσο κατάφερνε να κάνει τις μοναδικές αυτές λήψεις του νέου Arteon που θα δείτε παρακάτω.

Στο σχετικό video θα παρακολουθήσετε την ιδιαίτερη τεχνική που χρησιμοποιεί για να φωτογραφίζει. Αρχικά «διάβασε» το νέο Arteon με την αφή και στη συνέχεια με μια αναλογική κάμερα στο απόλυτο σκοτάδι χρησιμοποιώντας χρόνους μεγάλης έκθεσης και διπλές εκθέσεις δημιούργησε τους επονομαζόμενους «διπλούς πίνακες». Με την τεχνική αυτή παράγει δυναμικά εφέ μετακινώντας διαφορετικές πηγές φωτός.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πιτ Έκετ δεν είναι εκ γενετής τυφλός, αλλά έχασε ως ενήλικας την όραση του μετά από ασθένεια. Το ταλέντο του έχει αναγνωριστεί με πολλά βραβεία, ενώ ο ίδιος δηλώνει «είμαι οπτικός τύπος, απλά δε μπορώ να δω».


Tags assigned to this article:
ArteonVolkswagen

Related Articles

Με τελική ταχύτητα 105 χλμ./ώρα και ταχύτερη επιτάχυνση το νέο ηλεκτρικό σκούτερ Seat MÓ 125 Performance

Τη νέα αναβαθμισμένη έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου σκούτερ Seat MÓ 125 αποκάλυψε η ισπανική εταιρεία. Ο λόγος για το νέο

Τι το ξεχωριστό θα έχει η νέα πίστα της Toyota;

Η εξέλιξη της αυτόνομης οδήγησης από την Toyota απαιτεί να πραγματοποιηθούν ακόμα περισσότερα βήματα για την τελειοποίηση της, ωστόσο αυτά

Πιτσαρία αγόρασε 855 ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τις διανομές! (video)

Πιστεύετε ότι θα έρθει η στιγμή που θα παραγγέλνετε πίτσα και ο διανομέας θα έρχεται σπίτι σας όχι με «παπί»,