Το Volkswagen Arteon ποζάρει για έναν τυφλό φωτογράφο (video)

Το Volkswagen Arteon ποζάρει για έναν τυφλό φωτογράφο (video)

Τις κομψές σχεδιαστικές γραμμές του νέου Volkswagen Arteon δε χρειάζεται να έχεις όραση για να τις ανακαλύψεις.

Αυτό μας το απέδειξε ο Αμερικανός φωτογράφος Πιτ Έκετ, ο οποίος είναι τυφλός, ωστόσο κατάφερνε να κάνει τις μοναδικές αυτές λήψεις του νέου Arteon που θα δείτε παρακάτω.

Στο σχετικό video θα παρακολουθήσετε την ιδιαίτερη τεχνική που χρησιμοποιεί για να φωτογραφίζει. Αρχικά «διάβασε» το νέο Arteon με την αφή και στη συνέχεια με μια αναλογική κάμερα στο απόλυτο σκοτάδι χρησιμοποιώντας χρόνους μεγάλης έκθεσης και διπλές εκθέσεις δημιούργησε τους επονομαζόμενους «διπλούς πίνακες». Με την τεχνική αυτή παράγει δυναμικά εφέ μετακινώντας διαφορετικές πηγές φωτός.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πιτ Έκετ δεν είναι εκ γενετής τυφλός, αλλά έχασε ως ενήλικας την όραση του μετά από ασθένεια. Το ταλέντο του έχει αναγνωριστεί με πολλά βραβεία, ενώ ο ίδιος δηλώνει «είμαι οπτικός τύπος, απλά δε μπορώ να δω».


Tags assigned to this article:
ArteonVolkswagen

Related Articles

Πωλούνται στρατιωτικές «Καναδέζες»

Μνήμες από τη στρατιωτική σας θητεία σίγουρα θα ξυπνήσουν μέσα από τη συγκεκριμένη αγγελία, καθώς σχεδόν όλοι έχουμε επιβιβαστεί σε

Το Dodge έλκηθρο του Άι Βασίλη φτάνει τα 326 χλμ./ώρα (video)

Αν καλώς πιστεύετε ακόμα στον Άι Βασίλη τότε δε θα είναι δύσκολο να αποδεχτείτε ότι υπάρχει και το νέο ισχυρότατο

Γιατί κανείς δε μπορεί να οδηγήσει το Icona Nucleus; (video)

Πολλοί στη ιδέα της αυτόνομης οδήγησης πανικοβάλλονται, αλλά οι λόγοι δεν αφορούν ζητήματα ασφάλειας. Αρκετοί λοιπόν είναι αυτοί που πιστεύουν

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<