Breaking News

Το Unimog U 530 σε ρόλο ξυλοκόπου

Το Unimog U 530 σε ρόλο ξυλοκόπου

Ο Σάσα Βος είναι ίσως ο πιο φανατικός οπαδός των φορτηγών Unimog. Σε ηλικία μόλις 16 ετών, αγόρασε το πρώτο του Unimog και δε μιλάμε για μια μινιατούρα, αλλά για ένα κανονικό φορτηγό.

Όταν λοιπόν οι συνομήλικοι του κυκλοφορούσαν με ποδήλατο αυτός οδηγούσε ένα Unimog 411 χρονολογίας του 1958. Σήμερα ο Σάσα είναι 47 ετών και συνεχίζει να λατρεύει τα Unimog και να «παίζει» μαζί τους, αλλά σε επαγγελματικό επίπεδο πλέον.

Είναι ιδιοκτήτης ενός θηριώδους Unimog U 530, το οποίο είναι βαμμένο σε πράσινη απόχρωση, ώστε να ταιριάζει με το περιβάλλον εργασίας του που είναι το δάσος. Δουλεία του είναι να φορτώνει πολλούς κορμούς δέντρων μαζί, κάτι που το κάνει με το μεγάλο γάντζο που βρίσκεται στην άκρη του γερανού του.

Ως αυτοαπασχολούμενος επαγγελματίας οδηγός των φορτηγών Unimog εργάζεται τα τελευταία είκοσι χρόνια συνάπτοντας συμβάσεις με δήμους και ιδιοκτήτες δασικών περιοχών.


Tags assigned to this article:
U 530Unimog

Related Articles

Ποιοτικά και εξοπλιστικά πλουσιότερο το Isuzu D-Max

Τον εξοπλισμό του D-Max εμπλουτίζει η Isuzu με μια σειρά προσθηκών. Πιο αναλυτικά, το D-Max στην αγορά της Βρετανίας θα

Σωρεία παραβάσεων στα σχολικά λεωφορεία της χώρας

Τα οχήματα που μεταφέρουν παιδιά στα σχολεία οφείλουν να είναι άψογα συντηρημένα, να πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και οι

Το επερχόμενο θηριώδες pickup της Tesla

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου roadster και του νέου της τράκτορα η Tesla μας δίνει και μια πρώτη γεύση