Breaking News

Το Nissan Pulsar αποκτά την Black Edition

Το Nissan Pulsar αποκτά την Black Edition

Μια νέα έκδοση δημιούργησε η Nissan για το Pulsar, το οποίο αποκτά πιο σπορ αμφίεση και πλουσιότερο εξοπλισμό.

Ας εξετάσουμε λοιπόν το Pulsar Black Edition. Σύμφωνα με την Nissan βασίζεται στην έκδοση N-Connecta, ενώ εμφανισιακά διακρίνεται για τους σκουρόχρωμους εμπρός προβολείς με τα ενσωματωμένα LED φώτα ημέρας, τα καλύμματα των πλευρικών καθρεπτών και τις νέες ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών που είναι βαμμένα σε μαύρη απόχρωση.

Περνάμε τώρα στο ευρύχωρο εσωτερικό του Pulsar, το οποίο στην Black Edition αποκτά δερμάτινες ταπετσαρίες, φιμέ πίσω κρύσταλλα, το σύστημα πολυμέσων NissanConnect με οθόνη αφής 5 ιντσών, ψηφιακό ραδιόφωνο, Bluetooth, θύρες AUX και USB.

H διάθεση του Pulsar Black Edition στις αγορές της Ευρώπης έχει ξεκινήσει, ενώ συνδυάζεται με το βενζινοκινητήρα 1.2 DIG-T  των 115 ίππων και τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 dCi των 110 ίππων.


Tags assigned to this article:
NissanPulsar Black Edition

Related Articles

Εντυπωσιακό πέρασμα του Genesis G70 κάτω από φορτηγό (video)

Κόβει την ανάσα το «ακροβατικό» που εκτέλεσε πάνω στην άσφαλτο το Genesis G70. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video

Και όμως αυτή είναι μια Mercedes SLK

Καταλαβαίνουμε ότι το αυτοκίνητο που βλέπετε στις σχετικές φωτογραφίες δε σας θυμίζει σε καμία περίπτωση την Mercedes SLK πρώτης γενιάς.

To νέο Skoda Slavia έχει Led φωτισμό κάτω από το αμάξωμα (video)

H Skoda διακρίνεται κυρίως για τα οικογενειακά της μοντέλα, καθώς η γκάμα της περιλαμβάνει τρία SUV διαφόρων μεγεθών, ενώ τα