Breaking News

Το Honda Civic Tourer που διένυσε 13.497 χλμ. σε 25 μέρες

Το Honda Civic Tourer που διένυσε 13.497 χλμ. σε 25 μέρες

Έχοντας κατακτήσει ένα ρεκόρ Γκίνες το συγκεκριμένο Honda Civic Tourer, ήρθε η ώρα να αναπαυτεί στο Βρετανικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

Το επίτευγμα του είναι ότι κατάφερε πριν από δυο χρόνια να ταξιδέψει σε 24 χώρες μέσα σε 25 μόνο μέρες. Η σύντομη αυτή Οδύσσεια του ιαπωνικού μοντέλου ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2015, ενώ ολοκληρώθηκε αφού διένυσε συνολικά 13.497 χλμ.

Το εντυπωσιακό όμως είναι η χαμηλότατη μέση κατανάλωση που πέτυχε, καθώς κυμάνθηκε στα 2,82 λίτρα/100 χλμ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσει μόλις 9 φορές για ανεφοδιασμό καυσίμου με το σχετικό κόστος να περιορίζεται στα 513 ευρώ.

Υπεύθυνοι για το επίτευγμα αυτό είναι οι δυο μηχανικοί της Honda Φέργκαλ Μακράθ και Τζούλιαν Γουόρεν, οι οποίοι βρίσκονταν πίσω από το τιμόνι του Honda Civic Tourer.


Tags assigned to this article:
Civic TourerHonda

Related Articles

To Ford Tourneo Connect που διένυσε ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα

Την ιστορία ενός απόλυτα ικανοποιημένου πελάτη της μοιράζεται μαζί μας η Ford. Ο λόγος για τον Τζέιμς Φόλι από την

Μάταιη η προσπάθεια να ξεφύγεις από το περιπολικό ΒΜW M3 Competition

Στους αυτοκινητόδρομους καταγράφονται οι περισσότερες παραβιάσεις του ορίου ταχύτητας και αρκετές καταδιώξεις οχημάτων. Για τους λόγους αυτούς λοιπόν το τμήμα

Η McLaren 570S Spider του Αγίου Βαλεντίνου

Σήμερα είναι μια μέρα ξεχωριστή για τους ερωτευμένους καθώς γιορτάζουν, ενώ κάποιος ή κάποια τυχερή θα λάβει δώρο όχι σοκολατάκια