Breaking News

Το αντίο της Mercedes G-Class με την Final Edition

Το αντίο της Mercedes G-Class με την Final Edition

Ο τερματισμός της παραγωγής και η αντικατάσταση της θρυλικής πλέον G-Class μετά από 40 ολόκληρα χρόνια, δε θα μπορούσε να περάσει έτσι από την Mercedes.

Η γερμανική εταιρία λοιπόν παρουσιάζει τις νέες Final Edition για τις G350d, G350d Professional και G500, ενώ έχει προηγηθεί και αντίστοιχη έκδοση για την κορυφαία AMG G65.

Οι νέες Final Edition των «ταπεινότερων» G-Class που θα διατεθούν στην ευρωπαϊκή αγορά έχουν ειδικές βαφές, πλουσιότερο εξοπλισμό και φυσικά τα σχετικά εμβλήματα.

Ας δούμε για παράδειγμα την G350d Limited Edition, η οποία είναι βαμμένη με τη μεταλλική απόχρωση ονόματι “Mocha Black”, έχει διακοσμητικά ένθετα από βουρτσισμένο αλουμίνιο και χρώμιο, ζάντες 19 ιντσών πέντε ακτινών της AMG, φιμέ κρύσταλλα, ηλεκτρική ηλιοροφή, καφέ δερμάτινες Nappa επενδύσεις και ηχοσύστημα της Harman Kardon.

Μόνο 463 αντίτυπα του κάθε μοντέλου θα παραχθούν, ενώ θα φέρουν το λογότυπο “Schöckl proved since 1979” που αναφέρεται σε ένα βουνό κοντά στο Γκρατς της Αυστρίας, όπου εκεί δοκιμάζεται η G-Class, ενώ κατασκευάζεται στην περιοχή.

Η τιμή της G350d Limited Edition διαμορφώνεται στα 122.918 ευρώ, της G350d Professional στα 103.940 ευρώ και της G500 στα 140.164 ευρώ, ενώ τα βιβλία των παραγγελιών τους θα ανοίξουν τον ερχόμενο Ιανουάριο.

P

 


Tags assigned to this article:
AMG G65G-ClassG350d Limited EditionMercedes

Related Articles

Πόσα εκατομμύρια Audi A4 πιστεύετε ότι έχουν κατασκευαστεί;

Οι περισσότεροι σίγουρα γνωρίζετε το A4 και είναι απόλυτα λογικό, καθώς το εν λόγω μοντέλο βρίσκεται στη γκάμα της Audi

Πώς θα είναι το εσωτερικό στα αυτόνομα Volvo;

Απάντηση στο παραπάνω ερώτημα θέλησε να δώσει ο σχεδιαστής Πάσκαλ Γκράντζιερ. Μέσα από τα παρακάτω σκίτσα λοιπόν προτείνει στη Volvo

Mercedes σχηματίζει το λογότυπο της Audi! (videos)

Στο παρακάτω video θα δείτε μια Mercedes C63 να κάνει donuts σηκώνοντας λευκά σύννεφα καπνού από την έντονη τριβή των