Τεχνολογική ανανέωση για το Nissan NV350 Caravan (video)

Τεχνολογική ανανέωση για το Nissan NV350 Caravan (video)

Στην αγορά εργασίας της Ιαπωνίας βγαίνει το ανανεωμένο μικρό βαν Nissan NV350 Caravan, το οποίο αναζητά επαγγελματίες οδηγούς για εργοδότες του.

Το σίγουρο είναι ότι μόλις διαβάσουν το εμπλουτισμένο βιογραφικό του θα σπεύσουν να το προσλάβουν. Σχεδιαστικά το NV350 Caravan φέρει τη χαρακτηριστική χρωμιωμένη μάσκα σχήματος “V” της Nissan, ενώ την εκλεπτυσμένη εμπρόσθια εικόνα του συμπληρώνουν οι LED προβολείς. Στο εσωτερικό του συναντάμε τιμόνι με ασημί διακοσμητικά ένθετα και μαύρες ταπετσαρίες με λευκές ραφές.

Το NV350 Caravan εξοπλίζεται με προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας, τα οποία συναντώνται κυρίως στα επιβατικά μοντέλα της Nissan. Όπως το σύστημα αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης, το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, ενώ για πρώτη φορά σε όχημα αυτής της κατηγορίας στην Ιαπωνία τοποθετείται η κάμερα περιμετρικής θέασης 360 μοιρών “Intelligent Around View Monitor”.

Η πίσω πόρτα του μπορεί να κλείνει αθόρυβα, κάτι που αποδεικνύεται χρήσιμο όταν φορτώνεις τις πρώτες πρωινές ώρες σε κατοικημένες περιοχές, ενώ ο κλιματισμός του συνοδεύεται από μια οθόνη υγρών κρυστάλλων και μεγάλους διακόπτες για βελτίωση της εργονομίας.  Παράλληλα το NV350 Caravan ξεχωρίζει για το μεγάλο και πρακτικό χώρο φόρτωσης του.

Η Nissan πάντως διευκρινίζει ότι το NV350 Caravan δεν απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες οδηγούς, αλλά και όσους έχουν ως χόμπι το κάμπινγκ ή το σέρφινγκ.


Tags assigned to this article:
NissanNV350 Caravan

Related Articles

Η Skoda Fabia αποφάσισε να ανανεωθεί

Η πορεία της Fabia έφτασε στο σημείο που χρίζει ανανέωσης και έτσι η Skoda προέβη στις απαραίτητες ενέργειες. Σύμφωνα λοιπόν

Το υπερσυλλεκτικό Volvo Sport των μόλις 67 αντιτύπων

Όταν μιλάμε για κλασσικά μοντέλα συνήθως εννοείται ότι είναι και συλλεκτικά, αλλά την περίπτωση του Volvo Sport μπορούμε να χαρακτηρίσουμε

Δημοπρατείται η Lamborghini Huracan του Πάπα Φραγκίσκου

Οι πιστοί οπαδοί της Καθολικής Εκκλησίας και της Lamborghini έχουν πλέον ένα κοινό σύμβολο. Μια πισωκίνητη Huracan, η οποία πριν

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<