Breaking News

Τα νέα μοντέλα που θα δούμε το 2018 από τη Volkswagen (video)

Τα νέα μοντέλα που θα δούμε το 2018 από τη Volkswagen (video)

«Βροχή» νέων μοντέλων ετοιμάζει για ακόμα μια χρονιά η Volkswagen, η οποία μας αποκαλύπτει μέσα από το παρακάτω video την ατζέντα της για το 2018.

Η γερμανική εταιρία αναφέρει ότι βρισκόσαστε στην αρχή μιας χρονιά που θα είναι «γρήγορη», «ηλεκτρική», «μεγάλη» και εντελώς νέα, εννοώντας προφανώς τα μοντέλα που θα παρουσιάσει.

Αρχικά αναμένουμε το λανσάρισμα του νέου up! GTI, ενώ την άνοιξη έρχεται η τρίτη γενιά του Touareg, η οποία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τον Απρίλιο στο Σαλόνι του Πεκίνου και θα βασίζεται στο T-Prime Concept GTE. Αυτό που θα εντυπωσιάσει σίγουρα στο νέο Touareg είναι το κόκπιτ του, λόγω της μεγάλης οθόνης.

Συνεχίζουμε με τα νέα Jetta και T-Cross. Επίσης στην οικογένεια των ηλεκτροκίνητων μοντέλων ID θα προστεθεί ένα νέο τέταρτο μέλος, ενώ στη θρυλική ανάβαση του Pikes Peak η Volkswagen θα επιστρέψει μετά από 30 χρόνια με ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο.



Related Articles

Το Brexit φέρνει παύση παραγωγής σε Jaguar και Land Rover

Mε επίσημη δήλωση των Jaguar-Land Rover (JLR) θα διακοπεί η παραγωγική δραστηριότητα στα εργοστάσια τους από 8 έως 12 Απριλίου,

Honda Civic έλιωσε και παραμορφώθηκε τμηματικά από τον ήλιο! – Εκτός εγγύησης οι ζημιές λέει η εταιρεία (φωτογραφίες)

Η Honda φημίζεται για την αξιοπιστία των μοντέλων της, ειδικά σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, ωστόσο ένα περιστατικό που

Γλυκές αναμνήσεις από ένα παλιό φορτηγό παγωτού

Πολλοί ίσως να θυμούνται από την παιδική τους ηλικία τις Κυριακάτικες βόλτες στο πάρκο όταν οι γονείς τους αγόρασαν παγωτό