Breaking News

Τα βαν της Mercedes αύξησαν τις πωλήσεις τους

Τα βαν της Mercedes αύξησαν τις πωλήσεις τους

Άνοδο πωλήσεων 8% κατέγραψαν τα βαν της Mercedes στο πρώτο εξάμηνο του 2017.

Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία συνολικά πουλήθηκαν 190.200 βαν με σήμα το διάσημο αστέρι, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός το 2016 ήταν 176.200 μονάδες. Πιο αναλυτικά, το μεγάλο Sprinter πέτυχε 96.200 πωλήσεις (άνοδος 1%), το μεσαίου μεγέθους Vito 52.500 πωλήσεις (άνοδος 14%), το πολυχρηστικό V-Class 29.000 πωλήσεις (άνοδος 24%) και το μικρότερο Citan 12.500 πωλήσεις (άνοδος 5%).

Η Mercedes ωστόσο δεν επαναπαύεται, καθώς στοχεύει εντός των υπολοίπων μηνών του τρέχοντος έτους να αυξήσει και άλλο τις πωλήσεις στα βαν της. Μια από τις σχετικές ενέργειες της ήταν το περσινό λανσάρισα των V-Class και Vito στη αγορά αυτοκινήτου της Κίνας, η οποία είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Mercedes στο τέλος του 2017 θα εισέλθει δυναμικά στην κατηγορία των pickup με την άφιξη του πολυαναμενόμενου X-Class.


Tags assigned to this article:
CitanMercedesV-ClassVitoX-Class

Related Articles

Το ηλεκτρικό Kia EV9 φώτισε μια από τις πιο σκοτεινές περιοχές – Γιατί δε φτάνουν εκεί οι ακτίνες του ήλιου; (φωτογραφίες & βίντεο)

Το Kia ΕV9 πηγαίνει κόντρα στη φύση, αλλά για καλό σκοπό, χρησιμοποιώντας την προηγμένη του τεχνολογία. Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV

Καλοκαιρινές διακοπές με το αυτοκίνητο-Ποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί;

Σας έχει τύχει ενώ βρίσκεστε καθ΄ οδόν με το αυτοκίνητο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές να θυμηθείτε ότι έχετε ξεχάσει

«Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021» για την Ευρώπη είναι το…

Ήρθε η στιγμή να αλλάξει χέρια το στέμμα του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2021» για την Ευρώπη. Ο περσινός νικητής, το