Breaking News

Ταιριάζει το χρώμα του αυτοκινήτου με την προσωπικότητα σας;

Ταιριάζει το χρώμα του αυτοκινήτου με την προσωπικότητα σας;

Έχετε αναρωτηθεί αν το χρώμα του αυτοκινήτου σας ταιριάζει με την προσωπικότητά σας;

Μπορεί να σας προκαλέσει έκπληξη αλλά το 86% των οδηγών έχουν επιλέξει λάθος χρώμα για το αυτοκίνητό τους. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει πανευρωπαϊκή έρευνα που πραγματοποίησε η Nissan.

Παρότι σήμερα οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες προσφέρουν πλούσιες παλέτες αποχρώσεων για τα μοντέλα τους, οι καταναλωτές δεν επιλέγουν με σωστά κριτήρια.

Για παράδειγμα σύμφωνα με την έρευνα της ιαπωνικής εταιρίας το ένα τρίτο των ερωτηθέντων θα πρέπει να είχαν επιλέξει πιο φανταχτερές αποχρώσεις, όπως το πορτοκαλί και όχι το κλασικό μαύρο και γκρι (ποσοστό 38%).

Σε συνεργασία με τη διακεκριμένη ψυχολόγο χρώματος Κάρεν Χόλερ η Nissan δημιούργησε το Chatbot, το οποίο προσφέρεται μέσω Facebook και βοηθάει τον υποψήφιο αγοραστή να επιλέξει το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στο χαρακτήρα του.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο Micra προσφέρεται με συνολικά δέκα διαφορετικές αποχρώσεις, αλλά και με δυνατότητες εξατομίκευσης, χάρη στις ξεχωριστές πινελιές στους πλευρικούς καθρέπτες, στους τροχούς και στους προφυλακτήρες.


Tags assigned to this article:
MicraNissan

Related Articles

Η Opel έχει κατασκευάσει 13 εκατ. οχήματα στην Ισπανία

Τη μεγάλη σημασία που έχει για την Opel το εργοστάσιο της που βρίσκεται στη Σαραγόσα της Ισπανίας αποδεικνύει το νέο

Το νέο Opel Corsa θα ζυγίζει μόνο 980 κιλά

Σε σημαντικές ανακοινώσεις προχώρησε η Opel για το επόμενο Corsa, εστιάζοντας κυρίως στις ενέργειες που έχουν γίνει ώστε να μειωθεί

Δείτε το Renault Megane R.S. να φτάνει τα 237 χλμ./ώρα (video)

Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει το νέο Megane R.S. δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή από την Renault, ωστόσο