Breaking News

Σύστημα εξάτμισης και ενισχυμένα φρένα για το Volkswagen Golf R

Σύστημα εξάτμισης και ενισχυμένα φρένα για το Volkswagen Golf R

Ανοίγουμε το πακέτο “Performance” που ετοίμασε η Volkswagen για το τρίθυρο και πεντάθυρο Golf R. αλλά και για το πρακτικότερο Golf R Variant.

Τι βρήκαμε μέσα; Αρχικά ένα νέο σύστημα εξάτμισης τιτανίου της Akrapovic, το οποίο είναι ελαφρύτερο κατά επτά κιλά σε σύγκριση με το συμβατικό, ενώ ταυτόχρονα σε υψηλότερες στροφές και στις αλλαγές των σχέσεων αναπαράγει έναν πιο ξεσηκωτικό ήχο. Οι δυο διπλές εξατμίσεις, όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία ενσωματώνονται στο μαύρο γυαλιστερό διαχύτη.

Στον εξοπλισμό του πακέτου “Performance” περιλαμβάνεται ακόμα ενισχυμένο σύστημα πέδησης με ελαφρύτερους δίσκους φρένων μπροστά, οι οποίοι είναι διάτρητοι για να μην υπερθερμαίνονται, ενώ στις δαγκάνες αναγράφεται το χαρακτηριστικό γράμμα R.


Tags assigned to this article:
Golf RVolkswagen

Related Articles

Ατύχημα με νοικιασμένη Lamborghini Huracan Spyder

Ατυχήματα δυστυχώς γίνονται καθημερινά σε όλους τους δρόμους του κόσμου, ωστόσο όταν εμπλέκεται μια Lamborghini Huracan Spyder τότε η είδηση

Άρση της απαγόρευσης οδήγησης για τις γυναίκες στη Σαουδική Αραβία

Ίσως να μην το γνωρίζατε, αλλά οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία δεν είχαν δικαίωμα να οδηγούν. Αυτό όμως πλέον δεν

Τι κάνει η Mercedes AMG E63 S 4MATIC+ μέσα στις πίστες;

Υπεύθυνη για την ασφαλή διεξαγωγή αγώνων είναι πλέον η Mercedes-AMG E63 S 4MATIC+ στη μακρινή Αυστραλία. Η πρεμιέρα στο νέο