Breaking News

Στο Mitsubishi L200 το βραβείο «Pick up της Χρονιάς»

Στο Mitsubishi L200 το βραβείο «Pick up της Χρονιάς»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Mitsubishi L200 ανακηρύσσεται «Pick up της Χρονιάς».

Η τιμητική αυτή διάκριση για το ιαπωνικό pick up έρχεται από τα βραβεία του περιοδικού Auto Express, ενώ η απονομή πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τους συντάκτες του βρετανικού περιοδικού το L200 ξεχώρισε ανάμεσα στο σκληρό ανταγωνισμό, μεταξύ άλλων, για το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού του, για τις εντός και εκτός δρόμου δυνατότητές του, για την ευελιξία του, για τον ισχυρό του κινητήρα, την αντοχή, την αξιοπιστία και το τεχνολογικά προηγμένο σύστημα τετρακίνησης του.

Αξίζει ακόμα να αναφέρουμε ότι μέχρι το τέλος Μαΐου το L200 πέμπτης γενιάς στη βρετανική αγορά σημείωσε άνοδο πωλήσεων της τάξεως του 35% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Το L200 διατίθεται ως μονοκάμπινο, αλλά και ως διπλοκάμπινο, το ωφέλιμο φορτίο του φτάνει τα 1.060 κιλά και η ικανότητα ρυμούλκησης τους 3,1 τόνους.

 


Tags assigned to this article:
L200Mitsubishi

Related Articles

Ο Τσακ Νόρις οδηγεί το Fiat Ducato (video)

Στο πρόσωπο του Τσακ Νόρις η Fiat βρήκε τον κατάλληλο πρεσβευτή για τα επαγγελτικά της οχήματα. Ο Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός

Με σπορ έκδοση έρχεται το ανανεωμένο Hyundai Kona

Η εκκεντρική εξωτερική εικόνα ήταν το «κλειδί» για την επιτυχία του Hyundai Kona, το οποίο σύντομα θα το δούμε ανανεωμένο.

Πόσα Citroen C5 Aircross πιστεύετε ότι πουλήθηκαν σε έξι μήνες;

Τον περασμένο Ιανουάριο η Citroen λάνσαρε στις αγορές το νέο C5 Aircross, τη ναυαρχίδα στη γκάμα των SUV της. Μετά