Breaking News

Στην πρίζα θα μπαίνει το νέο Mercedes Sprinter

Στην πρίζα θα μπαίνει το νέο Mercedes Sprinter

Η ηλεκτροκίνηση είναι η τάση του μέλλοντος όχι μόνο στα επιβατικά μοντέλα, αλλά και στα επαγγελματικά κάτι που θα αποδεικνύει και το νέο Mercedes Sprinter.

Σύμφωνα λοιπόν με τη γερμανική εταιρεία το νέο Sprinter θα διατίθεται και σε ηλεκτροκίνητη έκδοση, ενώ η παραγωγή του θα πραγματοποιείται στο εργοστάσιο του Ντίσελντορφ, όπου θα επενδύουν 300 εκατομμύρια ευρώ και θα γίνει σχετική εκπαίδευση στους εργαζομένους.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι το εν λόγω εργοστάσιο ξεκίνησε τη λειτουργία του την 1η Απριλίου του 1962. Στα 55 αυτά χρόνια από τη γραμμή παραγωγής του έχουν κυλίσει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια φορτηγά.

Σχετικά με το Sprinter τώρα, αυτό συναρμολογείται σε έξι συνολικά εργοστάσια της Mercedes, κυκλοφορεί στους δρόμους 130 χωρών και αριθμεί πάνω από τρία εκατομμύρια πωλήσεις.


Tags assigned to this article:
MercedesSprinterΝτίσελντορφ

Related Articles

Φορτηγό Scania 48 ετών έγινε σαν καινούργιο (video)

Αν δείτε πως ήταν το συγκεκριμένο ιστορικό φορτηγό L85 Super της Scania πριν από 18 μήνες δε θα πιστέψετε ότι

Τεράστια αγορά 540 φορτηγών DAF ΧF

Ακόμα μια σημαντική επιτυχία στον τομέα των πωλήσεων κατέγραψε η DAF, καθώς προχώρησε σε συμφωνία για την παράδοση συνολικά 540

Τα εργασιακά προσόντα του νέου Opel Combo

Η αυλαία για το νέο Opel Combo θα σηκωθεί στο επερχόμενο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων που θα πραγματοποιηθεί στο Ανόβερο.