Breaking News

Σκίουροι προκάλεσαν ζημία σε ένα Volkswagen Golf

Σκίουροι προκάλεσαν ζημία σε ένα Volkswagen Golf

Εισβολή όχι από κλεφτές αλλά από σκίουρους δέχτηκε ένα άτυχο Volkswagen Golf κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησης του για πέντε εβδομάδες.

Το εν λόγω Golf που έγινε φώλια για σκίουρους το είχε σταθμεύσει ο ιδιοκτήτης του στο σπίτι του πατερά της κοπέλας του, με την οποία είχε πάει πολυήμερες διακοπές σε Βιετνάμ, Ταϊλάνδη και Ινδία.

Όταν λοιπόν επέστρεψε, επιβιβάστηκε στο Golf του και άνοιξε το ντουλαπάκι του συνοδηγού για να πάρει από μέσα τα γυαλιά ηλίου του, ωστόσο με μεγάλη του έκπληξη αντίκρισε μέσα στο ντουλαπάκι δεκάδες βελανίδια. Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι δε μπορούσε να αλλάξει ταχύτητα, επομένως μετέφερε το Golf στο πλησιέστερο συνεργείο.

Εκεί ο μηχανικός του ανακοίνωσε ότι σκίουροι είχαν εισχωρήσει κάτω από το καπό και είχαν προχωρήσει μέχρι το κιβώτιο ταχυτήτων. Το κόστος της ζημιάς που προκάλεσαν οι σκίουροι έφτασε τα 188 ευρώ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
GolfVolkswagenσκίουρος

Related Articles

Οδηγός μέθυσε και σφήνωσε το Subaru Outback (video)

Μετά από μια ηλικία οι οδηγοί επανεξετάζονται, ώστε να διαπιστωθεί αν η φυσική τους κατάσταση επιτρέπει να πιάσουν τιμόνι. Ωστόσο

Σε ποια νησιά η Τροχαία έκοψε 172 κλήσεις εντός λίγων ωρών;

Tροχονομικές παραβάσεις δεν καταγράφονται μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα της ηπειρωτικής χώρας αλλά και στα νησιά, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες,

Δυο συλλήψεις για κλοπές εξαρτημάτων αυτοκινήτων

Ο λόγος για δυο ημεδαπούς ηλικίας 24 και 27 ετών, οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Μαΐου στην