Breaking News

Ρεκόρ Γκίνες για τη νέα Jaguar E-Pace (video)

Ρεκόρ Γκίνες για τη νέα Jaguar E-Pace (video)

Θεαματική παγκόσμια πρεμιέρα έκανε η νέα Jaguar E-Pace, η οποία με το καλημέρα κατέκτησε μια θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Το νέο βρετανικό premium SUV, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό άλμα 15,3 μέτρων κάνοντας μια περιστροφή 270 μοιρών στον αέρα.

Πίσω από το τιμόνι της νέας E-Pace βρίσκονταν ο κασκαντέρ ταινιών Τέρι Γκραντ, ο οποίος έχει στο βιογραφικό του 21 συνολικά Ρεκόρ Γκίνες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τέρι Γκραντ δέχτηκε στο σώμα του τη δύναμη 5,5 G.

Η εν λόγω επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο ExCeL του Λονδίνου, όπου στήθηκε η απαιτουμένη για την E-Pace διαδρομή των 160 μέτρων, ώστε να φτάσει στη σωστή ταχύτητα που θα της επέτρεπε την περιστροφή στον αέρα.

Αναφορικά τώρα με τη νέα E-Pace η Jaguar την υπέβαλε σε 25 μήνες εξαντλητικών δοκιμών κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα περιγράφεται ως ένα κόμπακτ διαστάσεων τετρακίνητο SUV, ενώ είναι ευρύχωρο καθώς μπορεί να μεταφέρει μέχρι πέντε επιβάτες.

Στάνταρ στο εσωτερικό της είναι η μεγάλη οθόνη αφής των 10 ιντσών, προαιρετικός ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 12,3 ιντσών, ενώ υπάρχουν πάνω από τέσσερις παροχές ρεύματος 12 Volt, 5 θύρες USB και 4G Wi-Fi hotspot που επιτρέπει μέχρι και σε 8 συσκευές πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η νέα E-Pace τροφοδοτείται από τη γκάμα των αποδοτικών κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου Ingenium. Ο δίλιτρος βενζινοκινητήρας αποδίδει 249 και 300 ίππους, ενώ στην ισχυρότερη έκδοση του επιτρέπει στη νέα E-Pace επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 6,4 δευτ. και τελική ταχύτητα 243 χλμ./ώρα. Η ισχύς του πετρελαιοκινητήρα κυμαίνεται από 150 έως 240 ίππους. Οι κινητήρες μπορούν να συνδυαστούν με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή με το αυτόματο 9αρι.


Tags assigned to this article:
E-PaceJaguarΡεκόρ Γκίνες

Related Articles

Αποκλειστικά για την Κίνα το νέο Skoda Kamiq

Τρία SUV έχει πλέον στη γκάμα της η Skoda, καθώς παρουσίασε το νέο Kamiq στο Σαλόνι του Πεκίνου. Το νέο

Βόμβες και σφαίρες δε διαπερνούν τη θωρακισμένη Mercedes-AMG G63 (video)

Έτοιμη για πραγματικό πόλεμο είναι η συγκεκριμένη Mercedes-AMG G63, καθώς μπορεί να αντέξει όλα τα πυρά που θα εκτοξευτούν εναντίον

Αποκαλύφτηκε το νέο Suzuki Jimny

Πώς σας φαίνεται λοιπόν η εξωτερική και εσωτερική εικόνα του νέου Suzuki Jimny παρατηρώντας τις σχετικές πρώτες επίσημες φωτογραφίες; Το