Breaking News

Ποιο εργοστάσιο της Nissan θα δουλεύει διπλοβάρδια;

Ποιο εργοστάσιο της Nissan θα δουλεύει διπλοβάρδια;

Οι πολύ καλές επιδόσεις που καταγράφει η Nissan στη Ρωσία την οδήγησαν στην απόφαση να προσθέσει και δεύτερη βάρδια στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της που βρίσκεται στην Άγια Πετρούπολη.

Για το λόγο αυτό προσλήφτηκαν 450 επιπλέον εργαζόμενοι, οι οποίοι παρακολούθησαν ένα πρόγραμμα κατάρτισης διάρκειας τεσσάρων μηνών.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία στη ρώσικη αγορά υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τα SUV της που κατασκευάζονται σε εγχώριο έδαφος και είναι τα Qashqai, X-Trail και Murano.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των εννέα πρώτων μηνών του 2017 καταγράφηκε άνοδος της τάξεως του 2% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, ενώ μέχρι τώρα το εργοστάσιο της Αγίας Πετρούπολης έχει κατασκευάσει 32.037 οχήματα.

Πέρα από τις ανάγκες της ρώσικης αγοράς τα οχήματα που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Αγίας Πετρούπολης εξάγονται στο Καζακστάν, στη Λευκορωσία,  στο Λίβανο και στο Αζερμπαϊτζάν.


Tags assigned to this article:
MuranoNissanQashqaiX-Trail

Related Articles

Συλλεκτική με vintage στοιχεία η νέα έκδοση του Suzuki Jimny-Μόνο 300 αντίτυπα

H νέα ειδική έκδοση του δημοφιλούς Suzuki Jimny ξεχωρίζει για τις vintage πινελιές στο αμάξωμα της. Άλλωστε η σχεδίαση του

Εντοπίσαμε ένα σπάνιο Renault Wind στο κέντρο της Αθήνας

Ήταν μεγάλη η έκπληξη μας όταν συναντήσαμε στην πρωτεύουσα το συγκεκριμένο λευκό Renault Wind, καθώς είναι ένα αρκετά σπάνιο μοντέλο,

Στο ράλι των πωλήσεων η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Ανάλογες πωλήσεις με τις υψηλές ταχύτητες που πετυχαίνει στην άσφαλτο η κορυφαία Stelvio Quadrifoglio προσδοκά η Alfa Romeo με την