Breaking News

Πατήστε play και οδηγήστε το Peugeot L750 R Hybrid Vision Gran Turismo

Πατήστε play και οδηγήστε το Peugeot L750 R Hybrid Vision Gran Turismo

Σταθμευμένο μέσα στο νέο βιντεοπαιχνίδι Gran Turismo Sport βρίσκεται το Peugeot L750 R Hybrid Vision Gran Turismo, το οποίο θα απελευθερωθεί από την κονσόλα του PlayStation 4 στις 18 Οκτωβρίου.

Πώς όμως φτάσαμε στη δημιουργία του ψηφιακού L750 R Hybrid Vision Gran Turismo; Στις 30 Μαΐου του μακρινού 1916 ο οδηγός Ντάριο Ρέστα κατέκτησε τη νίκη στον αγώνα του Ινδιανάπολης 500 με το Peugeot L45, έχοντας μέση ταχύτητα 135 χλμ./ώρα. Έναν αιώνα αργότερα η γαλλική εταιρία θέλοντας να τιμήσει τη νίκη αυτή παρουσίασε το Μάιο του 2016 το  L500 R HYbrid Vision Gran Turismo.

Η μετεξέλιξη του έρχεται μέσα από το ακόμα πιο ισχυρό L750 R Hybrid Vision Gran Turismo, το οποίο διαθέτει μονοκόκ αμάξωμα από ανθρακόνημα, βενζινοκινητήρα 580 ίππων, ηλεκτροκινητήρα 170 ίππων και μπαταρία ιόντων λιθίου. Συνδυαστικά η ισχύς του L750 R Hybrid Vision Gran Turismo φτάνει τους 750 ίππους. Ο κινητήρας όπως και το 7-τάχυτο κιβώτιο έχουν τοποθετηθεί στον πίσω άξονα.

Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ότι σε σύγκριση με το L500 R HYbrid Vision Gran Turismo το L750 R Hybrid Vision Gran Turismo είναι 175 κιλά ελαφρύτερο, καθώς ζυγίζει 825 κιλά, ενώ είναι σε θέση να επιταχύνει από 0-100 χλ./ώρα εντός 2,4 δευτ.


Tags assigned to this article:
L750 R Hybrid Vision Gran TurismoPeugeot

Related Articles

O Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το τέλος των βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων Ι.Χ. στην Ελλάδα από το 2030!

Μια σημαντική ανακοίνωση έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός για το μέλλον των αυτοκινήτων στη χώρα μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν στην

Alfa Romeo Tonale με ενσωματωμένη αλλαξιέρα μωρού

Στους γονείς με μικρά παιδιά κλείνει το «μάτι» η συγκεκριμένη Alfa Romeo Tonale, καθώς υπόσχεται να κάνει τα ταξίδια με

Παίξτε και κερδίστε μια Mercedes C43 Coupe (video)

Στις 4 Φεβρουαρίου όλα τα βλέμματα στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού θα είναι στραμμένα στο μεγάλο τελικό του αμερικανικού πρωταθλήματος