Breaking News

Ο Τσακ Νόρις οδηγεί το Fiat Ducato (video)

Ο Τσακ Νόρις οδηγεί το Fiat Ducato (video)

Στο πρόσωπο του Τσακ Νόρις η Fiat βρήκε τον κατάλληλο πρεσβευτή για τα επαγγελτικά της οχήματα.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός ταινιών και γνώστης των πολεμικών τεχνών έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό για τις ικανότητες του που ξεπερνούσαν, σε φαντασία τουλάχιστον, κατά πολύ αυτές των απλών ανθρώπων.

Η ιταλική εταιρία, αναφέρει ότι ανάμεσα στον Τσακ Νόρις και στα επαγγελματικά της οχήματα υπάρχουν κοινές αξίες, όπως είναι η αποφασιστικότητα, η αξιοπιστία, ο δυναμισμός και οι πολλές ικανότητες.

Αξίζει τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο τεράστιο διαδικτυακό κοινό που έχει ο Τσακ Νόρις. Πληκτρολογώντας το όνομά του στο Google λαμβάνεις περίπου 12 εκατομμύρια αποτελέσματα και 880.000 στο YouTube, ενώ η σελίδα του στο Facebook αριθμεί σχεδόν 6,5 εκατομμύρια φίλους από 45 συνολικά χώρες.

Στο παρακάτω video θα παρακολουθήσετε τον εμβληματικό Τσακ Νόρις πίσω από το τιμόνι του Ducato. Από τις πλευρικές πόρτες περνάνε ρουκέτες, από την πίσω ανατρεπόμενη καρότσα πέφτουν πορτοκάλια για να σταματήσουν αυτούς που το καταδιώκουν, ενώ σε off-road καταδιώξεις τα καταφέρνει χάρη στο σύστημα τετρακίνησης.

Σημειώστε ακόμα ότι το Ducato προσφέρεται με κινητήρες που αποδίδουν μέχρι 180 ίππους, με τρεις διαφορετικές ανατρεπόμενες καρότσες και ως επιβατικό με ικανότητα μεταφοράς 16 ατόμων.

 


Tags assigned to this article:
FIAT. DUCATOTΣΑΚ ΝΟΡΙΣ

Related Articles

Λεοπάρδαλη έκανε κατάληψη σε εργοστάσιο αυτοκινήτων (video)

Τα εργοστάσια αυτοκινήτων λειτουργούν συνήθως αδιάκοπα με πολλές βάρδιες, ενώ σπάνια γίνεται παύση στην παραγωγική διαδικασία. Υπάρχουν όμως και οι

To Mercedes Vito κάνει θραύση ως ταξί

Αν επισκεφτείτε τη βρετανική πρωτεύουσα και σηκώσετε το χέρι σας για ταξί είναι πολύ πιθανό να σταματήσει κάποιο Mercedes Vito.

Φόρτωσε το αυτοκίνητο σε φορτηγό

Κυκλοφορόντας κανείς στους ελληνικούς δρόμους θα δει πολλά στραβά και παράξενα. Σίγουρα έχετε πετύχει κάποια στιγμή επιβατικά αυτοκίνητα εν κινήσει