Breaking News

Οι κομψές γυναικείες τσάντες της Bentley

Οι κομψές γυναικείες τσάντες της Bentley

H Bentley έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο, καθώς δε φροντίζει μόνο να το μεταφέρει με τα υπερπολυτελή supercars της, αλλά δημιουργεί για αυτό κομψές γυναικείες τσάντες.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης λοιπόν που θα ανοίξει τις πύλες του αύριο, η βρετανική εταιρία θα προσελκύσει πολλές κυρίες στο περίπτερο της, καθώς εκεί θα εκτίθεται η νέα συλλογή με τις δερμάτινες τσάντες της.

Η  Bentley χρησιμοποιεί το καλύτερο ιταλικό δέρμα για την κατασκευή των τσαντών της, δίνοντας έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ όλες φτιάχνονται χειροποίητα από εξειδικευμένους τεχνίτες από την Τοσκάνη. Αξίζει να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι η περιοχή ανάμεσα στην Φλωρεντία και την Πίζα θεωρείται παγκόσμιο κέντρο επεξεργασίας δέρματος, καθώς έχει μακρά παράδοση στον τομέα αυτό.

Για την κατασκευή μιας μόνο τσάντας απαιτούνται 15-20 ώρες εργασίας και 1,5-2 τετραγωνικά μέτρα δέρμα. Η μαύρη δερμάτινη τσάντα “Mary P Bag” διακρίνεται για την πρακτικότητα της με τα τρία ξεχωριστά διαμερίσματα που διαθέτει και το μικρότερο αποσπώμενο τσαντάκι της. Στο μικρότερο μέγεθος της η “Mary P Bag” ονομάζεται “Mini Mary P Bag”.

H συλλογή ολοκληρώνεται με την εξίσου πρακτική και με «απαλό» μηχανισμό ανοίγματος και κλεισίματος “Diana B Handbag” και τη μικρότερη “Diana B Clutch”  με αλυσίδα για τον ωμό για στιλάτες βραδινές εμφανίσεις.


Tags assigned to this article:
Bentley

Related Articles

Η νέα Continental GT Azure «αντιγράφει» μια ιστορική Bentley

Στο σώμα μια μοναδικής Bentley Continental GT μετενσαρκώθηκε η ιστορική R-Type Continental JAS 949 με αφορμή τα 70α της γενέθλια.

Δείτε την Porsche 911 Turbo S να ανεβαίνει πίστα του σκι (video)

Ποιος είπε ότι οι χιονισμένες βουνοπλαγιές είναι μόνο για τα θηριώδη SUV; Στην κορυφή τους μπορεί να φτάσει ακόμα και

Το νέο Honda N-Van είναι μικρό αλλά ευρύχωρο

Η άγνωστη σε εμάς κατηγορία “Kei Cars”, οχήματα δηλαδή μικρά σε μήκος και ψηλά σε ύψος τύπου βαν, είναι ιδιαιτέρα