Breaking News

Οι ιδιοκτήτες ιαπωνικών μοντέλων τα πωλούν μετά από 15 χρόνια

Οι ιδιοκτήτες ιαπωνικών μοντέλων τα πωλούν μετά από 15 χρόνια

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που πραγματοποίησε το iSeeCars, οι ιδιοκτήτες ιαπωνικών μοντέλων στην Αμερική τα έχουν στην κατοχή τους πάνω από 15 χρόνια.

Αν δούμε τη σχετική λίστα με το top10 στην πρώτη θέση βρίσκεταιu η Toyota, στη δεύτερη η Subaru, στην τρίτη η Honda, στην τέταρτη η Acura, στην πέμπτη η Lexus, στην έβδομη η Mazda,στην όγδοη η Nissan και στην ένατη η Infiniti.

Οι μοναδικές μη ιαπωνικές εταιρίες είναι η Hyundai στην έκτη θέση και η GMC στη δέκατη. Για τη διεξαγωγή της έρευνας εξετάστηκαν 650.000 αυτοκίνητα χρονολογίας από το 1981 έως το 2002, τα οποία πουλήθηκαν εντός του 2017.

Η κυριαρχία της Toyota στα μοντέλα που ιδιοκτήτες τους αρνούνται πάνω από δεκαπέντε χρόνια να τα αλλάξουν είναι φανερή, καθώς πιο αγαπητό αποδεικνύεται το Highlander, έπειτα το Sienna, το Tundra, το Prius και το RAV4, ενώ ακολουθεί το Honda Odyssey.

Τα αποτελέσματα δεν προκαλούν έκπληξη, καθώς η αξιοπιστία και η ποιότητα των ιαπωνικών αυτοκινητοβιομηχανιών είναι ευρέως γνωστή.



Related Articles

Ποιο ψηφίστηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» της Γερμανίας;

Σε μια σημαντική και μεγάλη αγορά όπως είναι αυτή της Γερμανίας, ο τίτλος του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» είναι ιδιαίτερα σημαντικός

Τελική ταχύτητα 265 χλμ./ώρα έχει το νέο Mini JCW GP

Αναμφισβήτητα πρόκειται για το πιο ισχυρό μοντέλο παραγωγής της Mini και μάλλον για το πιο γρήγορο στην κατηγορία των hatchback.

Μόλις μπει το 2023 η Hyundai θα πουλάει μόνο ηλεκτρικά!

Μπορεί στην Ελλάδα η μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση να κινείται με αργούς ρυθμούς, ωστόσο σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης