Breaking News

Νοικιάστε μια Jaguar F-Type SVR με 247 ευρώ τη μέρα

Νοικιάστε μια Jaguar F-Type SVR με 247 ευρώ τη μέρα

Η απαγορευτική για τους περισσότερους κοινούς θνητούς τιμή των περίπου 105.000 ευρώ που κοστίζει η εκρηκτική Jaguar F-Type SVR, την κάνει να μοιάζει με άπιαστο όνειρο.

Πλέον όμως υπάρχει τρόπος να πάρετε μια καλή γεύση από το ισχυρότερο μοντέλο παραγωγής της Jaguar. Η εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Enterprise διαθέτει στο στόλο της την κορυφαία F-Type SVR, ενώ η χρέωση ανέρχεται στα 247 ευρώ τη μέρα.

Τη δυνατότητα αυτή την έχουν βέβαια όσοι βρίσκονται στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικό, καθώς η F-Type SVR ενοικιάζεται σε Λας Βέγκας, Ουάσιγκτον, Ατλάντα, Σικάγο, Ορλάντο, Φλόριντα, Λος Άντζελες, Πίτσμπουργκ, Νότια Φλόριντα, Σιάτλ, Βόρεια Καρολίνα, Φοίνιξ, Νάσβιλ, Μινεσότα και, Φλόριντα.

Η F-Type SVR τροφοδοτείται από ένα V8 κινητήρα 5.0 λίτρων, ο οποίος έχει ισχύ 575 ίππων στις 6.500 σ.α.λ και ροπή 700 Nm μεταξύ 3.500-5.000 σ.α.λ. Οι επιδόσεις της είναι απλά εντυπωσιακές με την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται εντός 3,7 δευτ. και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 322 χλμ./ώρα.

Τώρα αν η F-Type SVR είναι νοικιασμένη η Enterprise δε θα σας απογοητεύσει, καθώς προσφέρει επίσης τις εφάμιλλες Ferrari California, Lamborghini Huracan, Porsche 911 και Maserati GranTurismo.



Related Articles

To Fiat 500 χρειάζεται ψήφους για να εγκριθεί από τη Lego (video)

Τόσο η μινιατούρα του πρώτου Fiat 500 όσο και τα τουβλάκια της Lego αποτελούν παραδοσιακές αξίες στα παιχνίδια των παιδικών

Ελληνικό hypercar με 3.000 ίππους και τιμή 12,4 εκατ. ευρώ!

Τα τελευταία χρόνια διαρκώς εμφανίζονται υψηλών προδιαγραφών supercars από νεοσύστατες εταιρείες, διαφόρων χωρών. Πλέον και η Ελλάδα θα αποκτήσει το

Δείτε την απάντηση στο Enigma του Nissan Juke

Ακόμα πιο στιλάτο γίνεται τo Nissan Juke μέσα από τη νέα του έκδοση που ονομάζεται Enigma. Δε θα χρειαστείτε πάντως