Breaking News

Μπορείτε να αγοράσετε τον κινητήρα της Bugatti Chiron με 7.900 ευρώ

Μπορείτε να αγοράσετε τον κινητήρα της Bugatti Chiron με 7.900 ευρώ

Δεν έχετε 2,4 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράστε ολόκληρη την Bugatti Chiron;

Τότε μπορείτε με 7.900 ευρώ να αποκτήσετε το βασικό της ζωτικό όργανο, δηλαδή την «καρδία» της που είναι ένας W16  κινητήρας 8.0 λίτρων, ο οποίος διαθέτει 4 turbo, προσφέροντας  ισχύ 1.500 ίππων και ροπή 1.600 Νm.

Αν τώρα σκέφτεστε ότι θα αγοράσετε τον κινητήρα της Chiron και θα τον βάλετε στο αυτοκίνητο σας για να έχετε και εσείς τελική ταχύτητα 420 χλμ./ώρα και επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 2,5 δευτ., τότε μάλλον θα σας απογοητεύσουμε.

Ο λόγος είναι ότι πρόκειται για ένα αντίγραφο του κινητήρα και του αυτόματου κιβωτίου των 7 σχέσεων που χρησιμοποιεί το γαλλικό supercar σε κλίμακα 1:4. Αποτελεί δημιούργημα της Amalgam, η οποία έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς χρειάστηκε 2.500 ώρες για να σχεδιάσει το αντίγραφο του κινητήρα και 220 ώρες για να κατασκευάσει κάθε ένα από τα μόλις 1.040 κομμάτια. Οι διαστάσεις του σε μήκος και ύψος είναι 45,72 εκατοστά και 22,86 εκατοστά αντίστοιχα.


Tags assigned to this article:
BugattiChiron

Related Articles

Με γενετικό υλικό του Mitsubishi Outlander PHEV επιστρέφει το Model A

Η Mitsubishi στις αρχές του έτους είχε προαναγγείλει την πρωτότυπη ιδέα της, να αναγεννήσει το πρώτο της επιβατικό μοντέλο, το

Έτοιμες οι πρώτες BMW X7 προ-παρασκευής

Στην τελική ευθεία βάζει η BMW την ναυαρχίδα των SUV της, καθώς ολοκληρώθηκε η προ-παραγωγή των πρώτων Χ7. Η κατασκευή

Έληξε η καραντίνα και βγήκαν για κόντρες-163 παραβάσεις

Δεν πρόλαβε να συμπληρωθεί 24ωρο από τη λήξη των μέτρων απαγόρευσης των άσκοπων μετακινήσεων και τα γνωστά στέκια, όπου οργανώνονται