Breaking News

Μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική συμφωνία με την Citroen

Μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική συμφωνία με την Citroen

Η καταλληλότερη στιγμή για να αποκτήσετε ένα επαγγελματικό όχημα της Citroen είναι τώρα.

Αφορμή είναι το νέο ελκυστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, με το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε τα επαγγελματικά οχήματα της γαλλικής εταιρείας με μόλις 35% προκαταβολή, 5,9% προνομιακό επιτόκιο και διάρκεια έως 60 μήνες.

Επιλέξτε ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας ανάμεσα στην πλούσια γκάμα της Citroen που περιλαμβάνει το νέο C3 Enterprise, το Nemo, το Berlingo, το νέο Jumpy και το Jumper.

Αν τώρα θέλετε ακόμα περισσότερα κίνητρα για να κάνετε δικό σας ένα επαγγελματικό όχημα της Citroen έχουμε να σας δώσουμε αρκετά ακόμα. Ποια είναι αυτά; Πάρτε μολυβί και χαρτί και σημειώστε.

Η πρακτικότητα, οι χαμηλές τιμές, η  αξιοπιστία, η χαμηλή κατανάλωση, η ευελιξία, η άνεση, ο πλούσιος εξοπλισμός, τα χαμηλά έξοδα συντήρησης, το υψηλό επίπεδο ασφάλειας και η εργονομία.

Μη χάνετε λοιπόν χρόνο, ελάτε στα Business Centers Citroen ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr .


Tags assigned to this article:
BerlingoC3 EnterpriseCitroenJumpy. JumperNemo

Related Articles

Ρίχνοντας 2 τόνους από 3,5 μέτρα σε φορτηγό της Volvo (video)

Βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα πρέπει να κολλάει το φορτηγό Volvo FMX όχι μόνο όταν εργάζεται, αλλά και όταν υποβάλλεται σε

Το Suzuki Jimny γίνεται πιο άγριο και αποκτά καρότσα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο που θα ανοίξει τις πύλες του στα μέσα του ερχόμενου Ιανουαρίου.

Το ιαπωνικό ταξί της Toyota με βρετανική φινέτσα

Εμπνευσμένη προφανώς από τα παραδοσιακά μαύρα ταξί του Λονδίνου η Toyota παρουσίασε στο 45ο Σαλόνι του Τόκιο τη δική της