Breaking News

Με γενετικό υλικό του Mitsubishi Outlander PHEV επιστρέφει το Model A

Με γενετικό υλικό του Mitsubishi Outlander PHEV επιστρέφει το Model A

Η Mitsubishi στις αρχές του έτους είχε προαναγγείλει την πρωτότυπη ιδέα της, να αναγεννήσει το πρώτο της επιβατικό μοντέλο, το Model A.

Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι ότι το Model A θα πάρει σάρκα και οστά χρησιμοποιώντας το DNA του σύγχρονου Outlander PHEV και συγκεκριμένα έχοντας την πλατφόρμα του.

Η ιαπωνική εταιρία βρίσκεται πλέον στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το Model A του 1917 είναι έτοιμο ενσωματώνοντας τις σύγχρονες τεχνολογίες του Outlander PHEV. Ποιες είναι αυτές; Το σύστημα τετρακίνησης “Super All-Wheel Control”, η δυνατότητα plug-in φόρτισης, η αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης και η συνδεσιμότητα με smartphones.

Με την ολοκλήρωση αυτού του έργου η Mitsubishi γιορτάζει τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής και δίνει το στίγμα της για το τι θα ακολουθήσει τα επόμενα 100 χρόνια.

Το Model A που συνδυάζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Mitsubishi δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την West Coast, ενώ το ντεμπούτο του ενώπιον του κοινού θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι του Λος Αντζελες, ωστόσο λεπτομέρειες για την κατασκευή του θα γίνουν γνωστές στις 6 Νοεμβρίου.

Παράλληλα προετοιμάζεται το έδαφος για το νέο Outlander PHEV που αναμένεται αργότερα εντός του έτους.


Tags assigned to this article:
MitsubishiModel AOutlander PHEV

Related Articles

Η θηριώδης Mercedes E-Class All Terrain 4×4²

Εκτός δρόμου δυνατότητες εις το τετράγωνο απέκτησε μια E-Class All Terrain, χάρη στο μεράκι και τις γνώσεις ενός μηχανικού της

Ο Πατούλης θαύμασε Σκαραβαίους, Mini και άλλα ιστορικά οχήματα

Από κοντά θαύμασε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, το θρυλικό Volkswagen Beetle, το εμβληματικό Mini και αστικά λεωφορεία άλλων εποχών.

Ηλεκτρικό ποδήλατο με μορφή αυτοκινήτου (video)

Αναμφισβήτητα οι μετακίνησες με ποδήλατο έχουν μόνο οφέλη, καθώς μειώνεται το μποτιλιάρισμα, το άγχος εξεύρεσης θέσης στάθμευσης, τα πάγια έξοδα