Breaking News

Καταδίωξη ενός 10χρονου οδηγού (video)

Καταδίωξη ενός 10χρονου οδηγού (video)

Τα ατίθασα νιάτα μερικές φορές δεν παιδεύουν μόνο τους γονείς, αλλά και την αστυνομία.

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα 10χρονο αγόρι από το Οχάιο των Η.Π.Α, το οποίο έκλεψε το αυτοκίνητο που άνηκε στο φίλο της μητέρας του και ξεκίνησε μια άκρως επικίνδυνη πορεία σε αυτοκινητόδρομο.

Η μητέρα του αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία που εντόπισε το αυτοκίνητο με τον ανήλικο οδηγό, ο οποίος όχι μόνο αρνήθηκε να σταματήσει, αλλά ανέπτυξε και ταχύτητα φτάνοντας μέχρι τα 161 χλμ./ώρα.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video τέσσερα περιπολικά προσπαθούσαν για ώρα να τον σταματήσουν και το κατάφερναν μετά από 72 χλμ., όταν ο μικρός ταραξίας της ασφάλτου βγήκε εκτός δρόμου, χτύπησε μια πινακίδα και ακινητοποιήθηκε.

Μέχρι την τελευταία στιγμή αρνιόταν να αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο και να παραδοθεί και έτσι οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τον βγάλουν από το παράθυρο. Κατηγορούμενος για κακούργημα ο 10χρονος βρίσκεται πλέον σε κέντρο κράτησης ανηλίκων.


Tags assigned to this article:
αστυνομίακαταδίωξηΟχάιο

Related Articles

Ιούνιος: Πάνω από 550 τροχαία ατυχήματα, 17 νεκροί και χιλιάδες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Ο πρώτος μήνας του φετινού καλοκαιριού μας άφησε «πικρή γεύση», σε ότι αφορά τα τροχαία ατυχήματα που καταγράφηκαν κατά τη

Δε σταματάνε οι κλοπές καταλυτών από αυτοκίνητα-Νέες συλλήψεις από την Αστυνομία και εξιχνίαση 27 υποθέσεων

Μάστιγα έχουν γίνει πλέον οι κλοπές καταλυτών από σταθμευμένα αυτοκίνητα, παρότι η Ελληνική Αστυνομία τους τελευταίους μήνες έχει κάνει πολλές

Δυο συλλήψεις για κλοπές εξαρτημάτων αυτοκινήτων

Ο λόγος για δυο ημεδαπούς ηλικίας 24 και 27 ετών, οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Μαΐου στην