Breaking News

Η Rolls-Royce Ghost με στολή περιπολικού

Η Rolls-Royce Ghost με στολή περιπολικού

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε supercars να εντάσσονται στο δυναμικό της αστυνομίας διαφόρων χωρών, ωστόσο αυτή η Rolls-Royce Ghost έχει κάτι το ξεχωριστό.

Η εν λόγω λοιπόν Ghost Black Badge δωρίθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Σάσσεξ της Βρετανίας, όχι όμως με σκοπό να κάνει περιπολίες και να καταδιώκει την εγκληματικότητα στους δρόμους.

Πρόκειται να δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς τα έσοδα θα δοθούν στο νοσοκομείο “Chestnut Tree House” το οποίο φροντίζει 300 παιδιά και νέους ανθρώπους.

Η Ghost Black Badge φέρει τα αυτοκόλλητα της αστυνομίας, στην οροφή της έχει τοποθετηθεί φάρος, ενώ είναι βαμμένη στη λευκή απόχρωση “Andalusian White”. Στο εσωτερικό της υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις και ένθετα από ανθρακόνημα.

Κάτω από το καπό της  Ghost Black Badge βρυχάται ένας V12 twin-turbo κινητήρας 6.6 λίτρων με ισχύ 603 ίππων και ροπής 840 Nm, o οποίος της επιτρέπει επιτάχυνση από 0-96 χλμ./ώρα εντός 4,6 δευτ. και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
GhostRolls-Royce

Related Articles

Μια Jaguar E-Type του 1974 με σύγχρονες τεχνολογίες

Οι «ρυτίδες» πάνω σε αυτή τη Jaguar E-Type του 1974 είχαν αρχίσει να γίνονται έντονα ορατές, επομένως δεν της έμενε

Η οροφή και η κεντρική κονσόλα του Audi A7 Sportback εντυπωσιάζουν

Την πρεμιέρα του σε αμερικανικό έδαφος θα πραγματοποιήσει το νέο Audi A7 Sportback, καθώς θα εμφανιστεί στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ.

H νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ θα είναι γεμάτη Aston Martin

Ο διάσημος κινηματογραφικός μυστικός Βρετανός πράκτορας 007 είχε πάντα αδυναμία στα ταχύτατα και υπερπολυτελή μοντέλα της Aston Martin. Στο πλαίσιο