Breaking News

Η Nissan γιορτάζει την παραγωγή 150 εκατομμυρίων οχημάτων (video)

Η Nissan γιορτάζει την παραγωγή 150 εκατομμυρίων οχημάτων (video)

Ένα σημαντικό ορόσημο στην παραγωγική της ιστορία γιορτάζει η Nissan, καθώς σε παγκόσμιο επίπεδο πλέον έχει κατασκευάσει συνολικά 150 εκατομμύρια οχήματα.

Ο ιαπωνικός κολοσσός ιδρύθηκε το 1933, ενώ έπειτα από 73 χρόνια, το 2006, είχε καταφέρει να παράξει τα πρώτα του 100 εκατομμύρια οχήματα, ενώ για τα υπόλοιπα 50 εκατομμύρια χρειαστήκαν μόλις 11 χρόνια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τα πρώτα 100 εκατομμύρια οχήματα της Nissan, το 76,5% εξ αυτών κατασκευάζονταν στην Ιαπωνία. Το ίδιο ποσοστό ωστόσο παραγωγής των υπολοίπων 50 εκατομμυρίων κατασκευάστηκαν όχι μόνο στην Ιαπωνία, αλλά στην Κίνα και στις H.Π.Α.

Η Nissan πέρα από τους πελάτες της σε όλον τον κόσμο ευχαριστεί για το επίτευγμα της αυτό τους προμηθευτές, τους εργαζόμενους και τους αντιπροσώπους της που την έχουν στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.


Tags assigned to this article:
Nissan

Related Articles

Άνοδος πάνω από 32% στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκίνητων το Σεπτέμβριο – Ποια είναι η γενικότερη εικόνα της ελληνικής αγοράς

Σημαντική άνοδος καταγράφηκε το Σεπτέμβριο στις πωλήσεις καινούργιων επιβατικών αυτοκινήτων στη χώρα μας. Σύμφωνα πάντα με τα πρωτογενή στοιχεία της

Το Citroen Berlingo είναι ιδανικό για ρυμούλκηση τρέιλερ (videos)

To πολυχρηστικό Citroen Berlingo δεν «αγχώνεται» καθόλου όταν ο οδηγός του ζητήσει να ρυμουλκήσει ένα τρέιλερ. Αυτό διότι η Citroen

Κλειστά τα χιονοδρομικά κέντρα; Η λύση είναι το Nissan e-NV200 (video)

«Στολή» περιπέτειας φόρεσε η Nissan στο αθώο ηλεκτροκίνητο βαν e-NV200 Evalia, το οποίο άφησε την πόλη για τα χιονισμένα βουνά.