Breaking News

Η Hyundai στόλισε το νέο Veloster (video)

Η Hyundai στόλισε το νέο Veloster (video)

Mε μια άκρως γιορτινή αμφίεση εμφανίζεται το νέο Veloster, το αμάξωμα του οποίου στολίστηκε από την Hyundai.

Όπως θα δείτε λοιπόν στο παρακάτω video χιλιάδες πολύχρωμα LED φωτάκια βάζουν το νέο Veloster σε γιορτινή διάθεση, ενώ το σύνθημα που αναγράφεται στις πλευρικές του πόρτες είναι «ζήσε δυνατά».

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου Veloster θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ τον ερχόμενο Ιανουάριο. Τα βασικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του νέου Veloster είναι η κεκλιμένη του οροφή και ότι από την αριστερή πλευρά υπάρχει μια πόρτα, ενώ από τη δεξιά δυο.

Το κορεάτικο μοντέλο θα διατίθεται με υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες 1.4 και 1.6 λίτρων που θα συνδυάζονται αμφότεροι με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, ενώ ο τελευταίος θα προσφέρεται και με μηχανικό 6-τάχυτο κιβώτιο.

Η κορυφαία του τώρα έκδοση N θα τροφοδοτείται από το δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που χρησιμοποίει και το i30N, ενώ θα αποδίδει 275 ίππους.


Tags assigned to this article:
HyundaiVeloster

Related Articles

Ταξίδι στο μέλλον με την Lamborghini Terzo Millennio Concept (video)

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Lamborghini ανακάλυψε κάποια κρυφή πύλη προς το μέλλον, από την οποία έφερε στο

«Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020» για την Ευρώπη είναι το…

Η ανακοίνωση του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2020» για την Ευρώπη είχε προγραμματιστεί να γίνει στο πλαίσιο του Σαλονιού της Γενεύης,

Πωλήσεις καινούργιων φορτηγών και λεωφορείων-Σημαντική άνοδος

Αύξηση που αγγίζει το +38% καταγράφηκε τον περασμένο Ιούνιο στις εγχώριες πωλήσεις καινούργιων φορτηγών (ελαφρά και βαρέα), καθώς από τις