Breaking News

Η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio είναι το ταχύτερο SUV (video)

Η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio είναι το ταχύτερο SUV (video)

Ο βαρυσήμαντος αυτός τίτλος ανήκει στην Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio και κατακτήθηκε στη θρυλική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Στην «Πράσινη Κόλαση» λοιπόν, όπως αποκαλείται η γερμανική πίστα μήκους 20,838 χλμ., η κορυφαία έκδοση του ιταλικού SUV πέτυχε χρόνο 7 λεπτών 51,7 δευτερολέπτων και ανακηρύχτηκε το ταχύτερο στην κατηγορία του. Ο χρόνος αυτός της Stelvio Quadrifoglio είναι κατά 8 δευτ. γρηγορότερος από το προηγούμενο αντίστοιχο ρεκόρ.

Πίσω από το τιμόνι της Stelvio Quadrifoglio βρίσκονταν ο οδηγός Φάμπιο Φράντσια, ο οποίος στην ίδια πίστα είχε καταγράψει ρεκόρ χρόνου 7 λεπτών και 32 δευτερολέπτων.

Επανερχόμαστε όμως στην Stelvio Quadrifoglio, η οποία «αναπνέει» με τον V6 Twin-Turbo αλουμινένιο άμεσου ψεκασμού κινητήρα των 2.9 λίτρων που αποδίδει 510 ίππους, ενώ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και το σύστημα τετρακίνησης Q4.


Related Articles

Νέος βενζινοκινητήρας 200 ίππων για το Opel Insignia

Το χαρτοφυλάκιο κινητήρων του Insignia επεκτείνει η Opel, καθώς ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη. Ο λόγος για το νέο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα

Κάθε 29,3 δευτ. πωλούνταν ένα Ford F-Series το 2018

Ακούγεται υπερβολικό και όμως η Ford μας ανακοινώνει ότι το 2018 κάθε 29,3 δευτ. που περνούσαν το δημοφιλές της pickup

Γιατί δε θα δούμε πότε στο δρόμο τη Jaguar των 1.020 ίππων; (video)

Η σωστή απάντηση δεν είναι λόγω της τεράστιας ιπποδύναμης, αλλά επειδή δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το ψηφιακό και όχι για τον