Breaking News

Η οροφή και η κεντρική κονσόλα του Audi A7 Sportback εντυπωσιάζουν

Η οροφή και η κεντρική κονσόλα του Audi A7 Sportback εντυπωσιάζουν

Την πρεμιέρα του σε αμερικανικό έδαφος θα πραγματοποιήσει το νέο Audi A7 Sportback, καθώς θα εμφανιστεί στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ.

Το A7 Sportback δεύτερης γενιάς έχει αντλήσει σχεδιαστική έμπνευση από το Prologue Concept, ενώ σίγουρα διακρίνεται για το δυναμισμό και το κύρος που εκπέμπει, αλλά και για την κεκλιμένη οροφή του.

Σύμφωνα με την Audi το νέο A7 Sportback, σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο, είναι πιο ευρύχωρο προσφέροντας περισσότερο χώρο για τα κεφάλια και τα πόδια των πίσω επιβατών.

Παράλληλα στο εσωτερικό του εντυπωσιάζει το γεγονός ότι ολόκληρη η κεντρική κονσόλα έχει καλυφτεί από δυο μεγάλες οθόνες αφής υψηλής ευκρίνειας που έχουν εξορίσει τα παραδοσιακά κουμπιά και τους διακόπτες. Η τεχνολογική υπεροχή στα ενδότερα του νέου A7 Sportback συμπληρώνεται από το ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού το νέο A7 Sportback ενδέχεται να φιλοξενεί κάτω από το καπό του το V6 βενζινοκινητήρα TFSI των 3.3 λίτρων απόδοσης 355 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και σύστημα τετρακίνησης Quattro. Αργότερα η γκάμα των κινητήρων του θα εμπλουτιστεί, ενώ θα υπάρξει και plug-in υβριδική έκδοση.



Related Articles

Κανένα Opel δε θα χρειάζεται βενζίνη ή πετρέλαιο το 2028!

Το τέλος των κινητήρων εσωτερικής καύσης πλησιάζει για τα μοντέλα της Opel, σύμφωνα πάντα με επίσημη ανακοίνωση της γερμανικής εταιρείας.

Στη σκληρή εργασία 50.000 Nissan Navara

Περιφανή αισθάνεται για την εμπορική επιτυχία του Navara η Nissan, καθώς από το Νοέμβριο του 2015 οι πωλήσεις του στην

Το MINI που εκτός από τηλεκατευθυνόμενο είναι και κέικ (video)

Όταν μιλάμε για «γρήγορο» φαγητό στο νου μας σίγουρα δεν έρχεται ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι πιστή αντιγραφή του MINI. Αν όμως