Breaking News

Η ετήσια συγκέντρωση των Mitsubishi

Η ετήσια συγκέντρωση των Mitsubishi

Πιστοί και φέτος ήταν στο ραντεβού τους οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων Mitsubishi, οι οποίοι συναντήθηκαν στις 8 Ιουλίου για να μοιραστούν το πάθος και την αγάπη τους για τα ιαπωνικά μοντέλα.

Τη διοργάνωση ανέλαβε η Mitsubishi βόρειας Αμερικής και την πραγματοποίησε στην έδρα της στην Καλιφόρνια. Η φετινή συνάντηση είχε μεγαλύτερη συναισθητική αξία, καθώς η Mitsubishi γιορτάζει την 100η της επέτειο. Το «παρών» έδωσαν συνολικά 4.000 συμμετέχοντες, 100 εργαζόμενοι της  Mitsubishi και 37 πωλητές του δικτύου της.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να κάνει test drive σε καινούργια μοντέλα της Mitsubishi και να συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις. Στους ιδιοκτήτες των αυτοκίνητων Mitsubishi προσφέρθηκε ένα δωρεάν γεύμα και ένα αναμνηστικό μπλουζάκι.

Παράλληλα δόθηκαν και τρία βραβεία. Το πρώτο δίνεται από τους ιδιοκτήτες των αυτοκίνητων Mitsubishi σε αυτόν που συμμετέχει με το καλύτερο μοντέλο, το δεύτερο από τα δυο μέλη μιας κρητικής επιτροπής και το τρίτο στο αυτοκίνητο που διένυσε τα περισσότερα χιλιόμετρα για να φτάσει εκεί, το  οποίο φέτος προέρχονταν από τη Φλόριντα.


Tags assigned to this article:
Mitsubishi

Related Articles

Μια κόλαση ζει το Q7 στα χέρια της Audi (video)

Ας υποθέσουμε ότι μόλις έχετε αγοράσει το Audi Q7. Θα τολμούσατε να το οδηγήσετε μέσα από νερά ύψους μισό μέτρο;

Σκηνή για κάμπινγκ αξίας 3.000 ευρώ από τη Land Rover

Έναν εναλλακτικό, αλλά όχι και τόσο οικονομικό, τρόπο για τις φετινές μας καλοκαιρινές διακοπές, προτείνει η Land Rover. Αν δε

Τιμόνι που δεν έχετε ξαναδεί από την BMW iNEXT

Εντός του 2021 η BMW θα βάλει στην παραγωγή το νέο της τεχνολογικά προηγμένο SUV ονόματι iNEXT, το οποίο θα