Breaking News

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στο εσωτερικό της Porsche Cayenne (video)

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στο εσωτερικό της Porsche Cayenne (video)

Το ότι η νέα Porsche Cayenne είναι ιδιαίτερα άνετη και τεχνολογικά προηγμένη μπορείτε να το φανταστείτε, επιτρέψτε μας όμως μέσα από το παρακάτω video να σας δείξουμε τις λεπτομέρειες που κάνουν την παραμονή στο εσωτερικό της απολαυστική.

Στη βάση της υπερυψωμένης κεντρικής κονσόλας υπάρχουν δυο στρογγυλά χειριστήρια για τον έλεγχο των περισσότερων λειτουργιών, τα εμπρός καθίσματα είναι αεριζόμενα, το σπορ τιμόνι της είναι ρυθμιζόμενο καθ΄ ύψος και τηλεσκοπικά, ενώ στον πίνακα οργάνων υπάρχουν αναλογικά όργανα, αλλά και ενσωματωμένη οθόνη.

Το highlight σίγουρα είναι η μεγάλη κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής των 12 ιντσών, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφερθούμε στον κλιματισμό τεσσάρων ζωνών, στο ηχοσύστημα της Burmester συνολικής ισχύος 1.455 Watts με 12 ηχεία και στο αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας του χώρου αποσκευών. Σε περίπτωση τώρα που κάποια πόρτα δεν κλείσει καλά ασφαλίζει μόνη της, ενώ το παρκάρισμα γίνεται παιχνιδάκι χάρη στην πανοραμική κάμερα.


Tags assigned to this article:
CayennePorsche

Related Articles

Βελτιωμένο Ford Fiesta ST αποδίδει 245 ίππους (video)

Η ισχυρότερη έκδοση ST του Ford Fiesta έγινε ακόμα πιο δυνατή, χάρη στο βρετανικό βελτιωτικό οίκο Puma Speed, ο οποίος

Αυτό το Honda Accord αφήνει μεγάλα ίχνη στο δρόμο (video)

Στις αρχές του μήνα σας είχαμε δείξει πως ένα παλιό Lada στη Ρωσία απέκτησε τεράστιους τροχούς φορτηγού, μια τρελή ιδέα

Δυο φορτηγά Volvo μήκους 35 μέτρων θα διανύσουν 2.200 χλμ. (video)

Αυτό το ταξίδι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς το μέγεθος του από κάθε απόψε είναι εντυπωσιακό. Η αυστριακή εταιρεία Prangl λοιπόν,