Breaking News

Είναι καλύτερο το νέο Kia Forte από την Lamborghini Aventador; (video)

Είναι καλύτερο το νέο Kia Forte από την Lamborghini Aventador; (video)

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Kia Αμερικής για το νέο κόμπακτ διαστάσεων sedan της, το Forte, το οποίο μπορεί να τα βάλει με την πανίσχυρη Lamborghini Aventador.

Φυσικά το νέο Forte δεν πάει να «χτυπήσει» την Aventador στις επιδόσεις, καθώς τροφοδοτείται από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος έχει ισχύ 149 ίππων και ροπή 178 Nm.

Εκεί που υπερτερεί το νέο Forte απέναντι στην Aventador είναι στον τομέα της πρακτικότητας. Σύμφωνα λοιπόν με την κορεάτικη εταιρία το νέο Forte έχει τέσσερις πόρτες που ανοίγουν κανονικά και εύκολα, ενώ του ιταλικού supercar σηκώνονται προς τα επάνω κάτι που είναι εντυπωσιακό, αλλά δε βολεύει στην επιβίβαση-αποβίβαση. Το νέο Forte μπορεί να μεταφέρει πέντε επιβάτες, ενώ η  Aventador μόνο δυο.

Παράλληλα το νέο Forte διακρίνεται για το μεγάλο του πορτμπαγκάζ που μπορεί να γεμίσει με αρκετές αποσκευές σε αντίθεση με το ιδιαίτερο μικρό της Aventador. Όπως επίσης θα δείτε στο παρακάτω video το νέο Forte διαθέτει οθόνη αφής 8 ιντσών, ενώ η οθόνη της Aventador δεν είναι αφής και επιπλέον η κεντρική της κονσόλα έχει πολλά κουμπιά.

Εξοπλιστικά το νέο Forte κερδίζει πόντους με την ασύρματη φόρτιση για smartphones και τις ηλεκτρικές ρυθμίσεις για το κάθισμα του οδηγού, στοιχειά που δε συναντώνται στην Aventador.

Τέλος, το νέο Forte είναι 400.000 δολάρια φτηνότερο από την Aventador..


Tags assigned to this article:
AventadorForteKiaLamborghini

Related Articles

Βελτιωμένο SΕΑΤ Leon ST Cupra με 521 ίππους και τελική ταχύτητα 280 χλμ./ώρα

H αλήθεια είναι ότι η «δίψα» για δύναμη από το δεξί πεντάλ δε σβήνει ποτέ, επομένως ακόμα και οι ιδιοκτήτες

Το φορτηγό που θα μειώσει τα τροχαία ατυχήματα στις πόλεις

Τα συχνότερα θύματα των φορτηγών που κινούνται εντός των αστικών κέντρων είναι οι πεζοί και οι ποδηλατιστές. Αυτό δυστυχώς συμβαίνει

Ποιο μοντέλο ανακηρύχτηκε τρίτη φορά «Αυτοκίνητο της Χρονιάς»;

Πριν από λίγες μέρες σας είχαμε ενημερώσει ότι το Mazda 3 απέσπασε το βραβείο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019» για τις