Breaking News

Για την πόλη και για χαλαρές βόλτες στην εξοχή το Fiat 500L City Cross

Για την πόλη και για χαλαρές βόλτες στην εξοχή το Fiat 500L City Cross

Λίγους μήνες μετά την ανανέωση του Fiat 500L στη γκάμα του προστίθεται η νέα έκδοση City Cross.

Όπως προδίδει το όνομα της νέας έκδοσης στόχος της είναι να προσδώσει στο ιταλικό πολυχρηστικό μοντέλο έναν αστικό crossover χαρακτήρα. Με δύο λόγια το 500L City Cross κλείνει πονηρά το μάτι σε όσους θέλουν να δραπετεύουν συχνά από την πόλη σε ήπιες εκτός ασφάλτου διαδρομές.

Για το λόγο αυτό το  500L City Cross έχει αυξήσει την απόσταση του κατά 25 χλστ. από το έδαφος, πλευρικά διαθέτει μαύρο πλαστικό προστατευτικό και εμπρός-πίσω έχει αλουμινένιες ποδιές.

Επειδή όμως το στυλ δεν έχει αστικά σύνορα το 500L City Cross ξεχωρίζει και στην εξοχή με μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ενώ με την ίδια απόχρωση βάφεται η οροφή και τα καλύμματα των πλευρικών καρπετών. Στην παλέτα του 500L City Cross υπάρχουν συνολικά εννέα αποχρώσεις, όμως σίγουρα τις εντυπώσεις κλέβει η νέα “Sicilia Orange” που βλέπετε στις σχετικές φωτογραφίες.

Το εσωτερικό του 500L City Cross εξακολουθεί να ξεχωρίζει για την ευρυχωρία του, τα εργονομικά εμπρός καθίσματα με το λογότυπο “500” , το προαιρετικό σύστημα πολυμέσων UconnectTM HD Live με την έγχρωμη οθόνη αφής των 7 ιντσών και δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω Apple Car Play και Android Auto.

Η εξοπλιστική λίστα του 500L City Cross περιλαμβάνει επίσης ABS, ESP, έξι αερόσακους, cruise control, πολυλειτουργικό δερμάτινο τιμόνι, έγχρωμη οθόνη TFT 3,5 ιντσών ενσωματωμένη στον πίνακα οργάνων και πολλά ακόμα.

Οι βενζινοκινητήρες που προσφέρονται για το 500L City Cross είναι ο 1.4 λίτρων των 95 ίππων, ο 0.9 λίτρων TwinAir των 105 ίππων και ο 1.4 λίτρων TwinJet των 120 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται και με φυσικό αέριο. Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων έχουμε τον 1.3 λίτρων MultiJet των 95 ίππων και τον 1.6 λίτρων MultiJet των 120 ίππων.


Tags assigned to this article:
500L City CrossFiat

Related Articles

Η ΒΜW 750i XL L7 είναι μια σπάνια λιμουζίνα

Το ερώτημα που σίγουρα θέλετε να μας θέσετε διαβάζοντας τον παραπάνω τίτλο είναι τι κάνει την εν λόγω ΒΜW 750i

Το Volkswagen Arteon που κοστίζει όσο μια BMW Z4

Εντελώς διαφορετική φιλοσοφία έχει το Volkswagen Arteon και η BMW Z4, ωστόσο και τα δυο μπορεί να κοστίσουν σχεδόν τα

Πώς επηρεάζει η αλλαγή της ώρας την οδήγηση; (video)

Τα ξημερώματα της Κυριακής θα πρέπει όλοι να γυρίσουμε μια ώρα πίσω τα ρολόγια μας. Αυτό διότι η θερινή ώρα