Breaking News

Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Fiat Cronos

Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Fiat Cronos

Πριν από δυο μήνες σχεδόν η Fiat μας έδειξε το μπροστινό και πίσω τμήμα του νέου sedan μοντέλου της που ονομάζεται Cronos.

Τώρα ήρθε η ώρα να μας βάλει και στα ενδότερα του νέου Cronos μέσα από τις σχετικές φωτογραφίες που βλέπετε. Όπως συνέβη με την εξωτερική σχεδίαση του νέου Cronos έτσι και με το εσωτερικό του υπάρχουν έντονες επιρροές από το Tipo.

Διακρίνουμε λοιπόν το τριάκτινο τιμόνι, την κεντρικά τοποθετημένη λεπτή οθόνη αφής, τους κυκλικούς αεραγωγούς από κάτω της, την ενσωματωμένη οθόνη στον πίνακα οργάνων, ενώ γνώριμα από άλλα μοντέλα της ιταλικής εταιρίας είναι τα χειριστήρια του κλιματισμού.

Το νέο Cronos προορίζεται για τις αγορές της Νότιας Αμερικής, έχει ανεγερθεί πάνω σε μια νέα πλατφόρμα, ενώ θα κατασκευάζεται στο ίδιο εργοστάσιο που συναρμολογείται και το Tipo στην Τουρκία.

Αναφορικά τώρα με τους κινητήρες του νέου Cronos αναμένονται δυο μηχανικά σύνολα 1.3 και 1.8 λίτρων με ισχύ από 101 έως 139 ίππους, ενώ θα συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων και με αυτόματο 6αρι.

Οι πωλήσεις του νέου Cronos θα ξεκινήσουν στις αρχές της νέας χρονιάς στη Βραζιλία και θα επεκταθούν σταδιακά και σε άλλες χώρες της Νότιας Αμερικής.


Tags assigned to this article:
CronosFiatTipo

Related Articles

To Fiat Panda Waze αποφεύγει δρόμους με κίνηση

Η νέα έκδοση του δημοφιλούς Fiat Panda, όπως είναι ξεκάθαρο και από την ονομασία της, ενσωματώνει τη δημοφιλή εφαρμογή Waze.

Δείτε μια τεράστια συλλογή από μινιατούρες φορτηγών

Υπάρχουν πολλοί που συλλέγουν μινιατούρες οχημάτων, ωστόσο ο Βάουτ Κάκμαν διαθέτει τις περισσότερες μινιατούρες φορτηγών της DAF. Στα ράφια του

Οι Έλληνες ψήφισαν Peugeot 208 και οι Ινδοί Hyundai Venue

Στην Ελλάδα «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2020 ψηφίστηκε το νέο Peugeot 208, ενώ ο αντίστοιχος θεσμός της Ινδίας ανέδειξε