Breaking News

Ασθενοφόρα έγιναν 800 Mercedes Sprinter

Ασθενοφόρα έγιναν 800 Mercedes Sprinter

Το εθνικό σύστημα υγείας της Βραζιλίας ενισχύει η Mercedes, καθώς θα στελεχώσει τα νοσοκομεία της χώρας με 800 Sprinter που έχουν μετατραπεί σε ασθενοφόρα.

Η γερμανική εταιρία κατάφερε να διακριθεί σε προκήρυξη που πραγματοποίησε το υπουργείο υγείας τη Βραζιλίας και να κλείσει τελικά αυτή τη μεγάλη και σημαντική παραγγελία. Ήδη στη χώρα του καφέ έχουν καταφθάσει τα πρώτα 225 ασθενοφόρα Sprinter και είναι έτοιμα να αναλάβουν υπηρεσία.

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή των Sprinter από το υπουργείο υγείας της Βραζιλίας έπαιξε η προηγμένη τους τεχνολογία, η αξιοπιστία, το χαμηλό κόστος λειτουργίας και η ευρυχωρία τους που επιτρέπει τη μεταφορά του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού που πρέπει να έχει ένα ασθενοφόρο.

Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ότι η  Mercedes στη  Βραζιλία κατάφερε  στην κατηγορία των μεγάλων βαν να αυξήσει 9% το ποσοστό της σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, φτάνοντας το 33,9%. Βλέποντας σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την πορεία της Mercedes στην τοπική αγορά διαπιστώνουμε ότι από το 2012 έως τώρα έχει αυξήσει το μερίδιο της 20%.


Tags assigned to this article:
BραζιλίαMercedesSprinter

Related Articles

Σαγηνεύει τους επαγγελματίες οδηγούς το νέο Volkswagen Caddy

Το 2020 θα είναι ορόσημο για το ελαφρύ επαγγελματικό μοντέλο Caddy της Volkswagen, καθώς σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία θα

Πού παραδόθηκε το πρώτο υβριδικό λεωφορείο ΜΑΝ Lion’s City;

Το πρώτο λεωφορείο της ΜΑΝ με υβριδικό σύστημα κίνησης, το Lion’s City, εκτελεί πλέον δρομολόγια. Τις υπηρεσίες του προσφέρει για

To SEAT Arona δέχεται κέρματα για να πάρει εμπρός

Έχει γεμίσει το πορτοφόλι σας με μονόλεπτα, δίλεπτα και πεντάλεπτα και δε ξέρετε πως να τα ξεφορτωθείτε; Η SEAT σας