Breaking News

Από την ηλιοροφή του Volkswagen Beetle στου σύγχρονου Polo

Από την ηλιοροφή του Volkswagen Beetle στου σύγχρονου Polo

Γνωρίζετε ότι η Volkswagen έχει μακρά παράδοση στις ηλιοροφές; Το συγκεκριμένο αξεσουάρ που προσφέρει μια αίσθηση ελευθερίας υπάρχει στις εξοπλιστικές λίστες της γερμανικής εταιρίας από το 1950.

Για να αποκτήσει ο Σκαραβαίος εκείνη την εποχή την αναδιπλούμενη προς τα πίσω μαλακή ηλιοροφή του, ο αγοραστής έπρεπε να καταβάλει επιπλέον 250 γερμανικά μάρκα, ενώ την κατασκευή της αναλάμβανε η εταιρία Golde από τη Φρανκφούρτη.

Στα μέσα της δεκαετίας του ΄90 τα μικρά μοντέλα Lupo και Polo έπαιρναν «ανάσες» δροσιάς αφαιρώντας ένα μικρό τμήμα της μεταλλικής οροφής τους, ενώ σήμερα απεριόριστη θέα στον ουρανό προσφέρουν οι πανοραμικές ηλιοροφές. Το 2006 το cabrio Eos εντυπωσίαζε με τη μεταλλική ηλεκτρικά ανοιγόμενη σε δυο τμήματα οροφή του.

Η Volkswagen έχει εκδημοκρατίσει τις ηλιοροφές, καθώς τις προσφέρει από το up! μέχρι το Arteon. Ειδικά στη χώρα μας όπου ο καιρός τους περισσότερους μήνες του χρόνου ευνοεί να έχεις ανοιχτή την ηλιοροφή, αξίζει κανείς να την επιλέξει αν αγοράσει μοντέλο της Volkswagen.


Tags assigned to this article:
ArteonBeetleup!Volkswagen

Related Articles

Μια μεταχειρισμένη Ferrari 360 Modena ή μια καινούργια BMW M2;

Αυτό και αν είναι δίλημμα, να βρίσκεσαι ανάμεσα σε μια Ferrari 360 Modena και στην BMW M2. H διαφορά τους

Πόσα αυτοκίνητα πουλήθηκαν το 2019 στην Ελλάδα;

Η ανάκαμψη στον κλάδο του αυτοκινήτου συνεχίστηκε και το 2019 στη χώρα μας, με βήματα όμως αργά και πολύ μακριά

Με νυχτερινή όραση το νέο Peugeot 508 SW (video)

Έχοντας αφήσει τις καλύτερες σχεδιαστικές εντυπώσεις το Peugeot 508 sedan, ήρθε η ώρα να υποδεχτεί το νέο μέλος στη γκάμα